Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A DubLi is egy nagy átverés! (? )

A DubLi is egy nagy átverés! (? )

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én tagja vagyok , használom , még nem csalódtam benne :) Ha valami érdekel ezzel kapcsolatba KÉRDEZZ !
2012. márc. 26. 14:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Sikerült belőle meggazdagodnod? Mert ugye azzal reklámozzák a nagy sztárok.
2012. márc. 27. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Amennyit foglalkozom vele annak arányába keresek is vele :) De ezen nem kell meglepődni mert ez mindenben így működik :) De ha bármilyen kérdésed van tedd csak fel szívesen megválaszolom :)
2012. márc. 27. 15:50
 4/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Kicsit érdekesnek találom, az olyat amikor fizetnem kell. Már amikor pénzt kérnek tőlem, hogy valahova belépjek, kétkedve fogadom az egészet. A VIP csomag nem lenne annyira drága, de megéri az is?
2012. márc. 30. 09:04
 5/8 anonim válasza:

A DubLival semmi gáz nincs! Én már rég óta használom, mint licitáló! Ajánlással nem foglalkozom.

A VIP csomag csak kipróbálásra jó, semmi másra!(Kb 10 perc alatt elmegy) Én Napi 2-300 kreditet szórok be, ahhoz, hogy pénzem legyen belőle!

A pénz csinál pénzt! És itt is arról van szó!

Ha teheted vegyél egy VIP csomagot és vegyél hozzá min. 100kreditet. 125 kreditből már lehet keresni egy kis pénzt. De persze bukni is! Ne feledjétek, ez egy játék!

A szerencse, mint fogalom itt is jelen van. Ha sok kredited van, akkor kevesebb kell belőle. (Mármint a szerencséből) :)

Csak óvatosan! Ha kevés pénzből élsz és minden fillér számít, akkor felejtsd el!!

Egyébként meg ajánlom! Én havi 100-200ezer körül szedek ki belőle. Esténként nyomogatom főleg, akkor van időm.

Hát kb. ennyi :)

2012. ápr. 5. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:

200-300 kreditet egy nap?

Akkor azt jelenti, hogy 5000 kredit egy hónapban? És csak 100-200 ezret keresel?

5000 kredit az a arany bennfentes csomag nem?

Aminél olcsóbb a kredit és a golden teamnél azt hirdették, hogy minimum napi minimum 40 eurót lehet keresni a dublizer programmal. Ez igaz, vagy akkor kamu? Mert azért durva, hogy az ember megvesz 5000 kreditett előfizett a dublizerre és csak 100-200 keres. Vagy nálad nem arany csomag van? Csak külön veszed a kreditett naponta?

2012. máj. 15. 21:26
 7/8 anonim válasza:
5000 kredit az kb 675 ezer forint. Szerintem nincs miről beszélnünk. Átverés mint a szar. A te esetleges nyereséged, az a többi ember vesztesége. Ugyanaz mint a tőzsde, de ott biztosabban nyersz ennyi befektetéssel. Ha lenne havi 675 ezrem, azt inkább befektetem fix 20 %-ra és így egy év alatt kb1-1,5 milla lenne a kamat amit kapok és megmarad a tőkerészem.
2012. máj. 31. 08:43
 8/8 anonim válasza:
100%
Arany csomagot ki tud megvenni. Az 675 ezer forint. Havonta.
2012. máj. 31. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!