Remélem hogy ez nem átverés lesz szerintetek?
1/16 A kérdező kommentje:
kedden kell mennem:(,előre is köszönöm a válaszokat
Szia!
Én is voltam már hostess állás ügyben ott...de nem vállaltam el. Nem tudom, milyen gyakran jársz Bp-en bevásárlóközpontokba, de ott főként az Árkádban és a Mammutban vannak olyan lánykák, akik a butikok előtt ácsorogva megszólítanak téged, hogy ingyen sminkre meghívhatnak-e ott helyben. ha nem érsz rá, telefonszámot kérnek tőled és időpontot egyeztetnek majd. Na ez az a munka. Részmunkaidőben bejelentett, viszont teljes mértékben jutalékos. Tehát nincs fix órabéred, amiért kiállsz oda a bevásárlóközpontba, hanem ahány embert sikerült becibálni a sminkesekhez , illetve ahány telszámot sikerült elkérned, annyi pénzt kapsz. A legtöbb lány ezt suli mellett csinálja 4 órában....megélni belőle nyilván nem lehet.
2012. márc. 1. 10:07
II Makiage a nevük amúgy. Ezt az előbb kihagytam. :)
2012. márc. 1. 10:09
4/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ,akkor nem nyert:(csak szeptembertől fősuli és kell a pénz:(
5/16 anonim válasza:
Szia! Engem is hívtak. elmentél végül? átverés volt?
2012. ápr. 2. 23:41
6/16 anonim válasza:
Sziasztok. engem is behívtak holnap 10:15-re de így a kommenteket olvasva egyértelmű hogy nem megyek el, mert nekem főállású munkára lenne szükségem. Köszi a kérdezőnek! :)
2012. aug. 21. 14:42
7/16 anonim válasza:
de és csak úgy sacc / kb, átlagban egy nap mennyit keres? ha átlagosan teljesít. szóval hogy van ez, hány forintot kap egy emberre?
2012. nov. 28. 21:45
8/16 anonim válasza:
Hmm... Engem is hívtak, ma 12:15re. Nekem mellékmeló lenne, szal nem az a lényeg, h.megéljek belőle. Viszont fura lenne, ha sminkben utaznék, mert 21/f vagyok:D Elmegyek, mert úgyis ráérek, és megírom mi volt a tapasztalat. Hátha valakinek előnyére válik:D
2012. nov. 30. 09:36
9/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem HA nem is átverés, de gagyi meló. Alkalmi munkavállalónak vagy bejelentve, havonta kapsz fizetést. Jutalékos munka. Plázában, lányokat kell becsábítani egy ingyenes nappali sminkelésre, vagy fel kell írni a számát, nevét hogy később tudják megcsinálni neki. Személyenként 100ft-t kapsz, ha min.15személyed van,+1000ft a bónusz. 35személy felett +2000ft. Elvileg 25-60személy között szoktak teljesíteni a lányok. Vagy a fiúk, de csak a helyeseket veszik fel... Ezt mondta a csaj akivel beszéltem, közben ötezerrel vigyorgott. Nekem annyira nem szimpi ez a jutalékozás, de még gondolkozom rajta, mert iszonyat szép és kedves csaj volt akivel eggyütt mentünk interjúzni. ^_^ De nagy lóvéra nem számítok.
2012. nov. 30. 13:48
10/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Végül volt olyan aki bevállalta ezt a melót? Engem az előbb hívtak, hétfőn kell mennem, de ahogy elolvastam a kommentárokat, egyből elment a kedvem. Szóval, ha tudtok valami tapasztalatot,tanácsot,kérlek írjatok!Köszönöm!
2013. márc. 21. 18:57
Kapcsolódó kérdések: