Remélem hogy ez nem átverés lesz szerintetek?
Sziasztok! Engem ma hívtak, hogy holnap 12:45-re be tudok e menni az Andràssy út 4-be. Már az is furcsa volt, hogy kérdeztem, hogy milyen munkáról lenne szó, de csak annyit mondtak, hogy hostess. Megkértem a hölgyet, hogy mondjon valamit a munkáról de azt mondta, hogy csak ennyit mondhat: hostess munka. Ezért néztem utána a neten, hátha találok valamit. Ahogy ezeket elolvastam inkább köszi de nem! :)
17L
Sziasztok!
Teljesen megörültem, hogy felhívtak...innen. De utána jártam és nem tudom mi legyen, mert engem is behívtak holnap 12:45re. Nem tudom, hogy milyen munka, és mi lesz a dolgom, de úgy hirdették magukat, hogy irodai munka fix fizetéssel. Na most nem tudom mit higgyek, hogy megéri-e ez nekem , felvonatozni vidékről Pestre, hátha lesz valami, hagy felejtős. Nyilván nem szívesen dobnék ki az ablakon x ezret utazgatása, meg az időt... Még valakinek tapasztalat??
nahát, még jó hogy utána néztem.. hát nem megyek. :D
ezt a melót annak se ajánlanám, aki csak úgy brahiból elmenne. semmi értelme. én élből elküldöm szegény lányokat, akik ezzel a sminkkel odajönnek. kezdjük ott, hogy csak 21 év feletti nőket sminkelhetnek, szóval ezért is meg hát köszönöm, de tudok sminkelni, és amúgy sem egy bevásárló központ közepén szeretném magamra varázsoltatni életem sminkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!