Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Remélem hogy ez nem átverés...

Remélem hogy ez nem átverés lesz szerintetek?

Figyelt kérdés
Kérlek ha tudjátok a cég nevét írjátok le. Jelentkeztem 1 hostess állásra az andrássy út 4 42csengő földszinten vannak jobb oldalt. Meg is beszéltem velük 1 állásinterjút. A gond az hogy utána néztem és az andrássy út 4 szám alatt kamu hostess cég van csak ez az emeleten van, remélem 2 hostess cég van ott és nem költöztek le:(
2012. márc. 1. 03:42
1 2
 11/16 anonim válasza:

Sziasztok! Engem ma hívtak, hogy holnap 12:45-re be tudok e menni az Andràssy út 4-be. Már az is furcsa volt, hogy kérdeztem, hogy milyen munkáról lenne szó, de csak annyit mondtak, hogy hostess. Megkértem a hölgyet, hogy mondjon valamit a munkáról de azt mondta, hogy csak ennyit mondhat: hostess munka. Ezért néztem utána a neten, hátha találok valamit. Ahogy ezeket elolvastam inkább köszi de nem! :)

17L

2013. júl. 14. 16:34
 12/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Teljesen megörültem, hogy felhívtak...innen. De utána jártam és nem tudom mi legyen, mert engem is behívtak holnap 12:45re. Nem tudom, hogy milyen munka, és mi lesz a dolgom, de úgy hirdették magukat, hogy irodai munka fix fizetéssel. Na most nem tudom mit higgyek, hogy megéri-e ez nekem , felvonatozni vidékről Pestre, hátha lesz valami, hagy felejtős. Nyilván nem szívesen dobnék ki az ablakon x ezret utazgatása, meg az időt... Még valakinek tapasztalat??

2013. júl. 21. 17:53
 13/16 anonim válasza:
Engem is hívtak holnapra, de nekem sem stimmelt valami amikor felhívtak, így kerültem ide. Ez már régen rossz ha ennyi kétség felmerül ennyi mindenkiben. Jó lenne még tapasztalat, valóban hozható az a min. 25 ember egy nap?mert az akkor minimum 3500ft per nap. Nekem már az is megérné, de mi a munkaidő? Ja, olvastam más oldalakon is erről a cégről, kamu az egész bár ez annyira a hossteseket nem érinti. Ők csak az átverhető kuncsaftokat viszik. Kicsit félek azért.
2013. júl. 29. 18:57
 14/16 anonim válasza:
Engem most hívtak be recis állásinterjúra, de a kedvem elment.. elég sok rossz kering a neten róluk.. Vkinek tapasztalat?
2013. aug. 14. 13:20
 15/16 anonim válasza:

nahát, még jó hogy utána néztem.. hát nem megyek. :D

ezt a melót annak se ajánlanám, aki csak úgy brahiból elmenne. semmi értelme. én élből elküldöm szegény lányokat, akik ezzel a sminkkel odajönnek. kezdjük ott, hogy csak 21 év feletti nőket sminkelhetnek, szóval ezért is meg hát köszönöm, de tudok sminkelni, és amúgy sem egy bevásárló központ közepén szeretném magamra varázsoltatni életem sminkjét.

2013. aug. 16. 10:02
 16/16 Puszedly87 válasza:
Sziasztok! Létezik hogy már 44es kapucsengő? Adminisztrációs munkát hirdet saját irodával kozmetikai cég... ma hívtak hogy hétfőn betudoke menni!
2015. nov. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!