Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottam egy könyvről a...

Hallottam egy könyvről a Forexről azt írják h kezdőknek nagyon sokat segíthet. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok ezzel ? Komolyan leírja a dolgokat? Nagyon kezdő vagyok és érdekel ez a dolog szóval mennyire segítheti a kezdést?
2012. márc. 22. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon röviden: A lakossági ügyfelek (te ilyen lennél) kb 70-75%-ban vesztes pozíciókat nyitnak (=buknak).

Másképp mondom: ha könyv alapján elkezdesz forexelni (ne adj isten még robotokat is használt), akkor majdnem biztos, hogy csak a pénzedet fogod elbukni.

Keress rá korábbi kérdésekre itt a gyakorin, van pár arc akik már komolyabb bukta után vannak. A mézesmázos hirdetéseknek meg ne dőlj be.

2012. márc. 22. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább menj el dolgozni, vagy ha már van állásod, keress egy jobbat. Sok felesleges buktától kíméled meg magad.
2012. márc. 23. 01:57
 3/3 anonim válasza:
Hallottam egy könyvről találd ki melyik az?
2012. márc. 24. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!