Szegeden van MMA edzés kezdőknek? Keresgéltem a neten de nem találtam, viszont hallottam már h van, de hogy hol azt nem :D
Nagyon ritka hogy egy szabályrendszert oktassanak.
Inkább keress rá küzdősportokra azt biztos találsz.
thaibox állóharcra+ birkózás v jitsu földharcra. menj két helyre edzeni, jobban jársz. TB és Birkózás (szabadfogású) tuti van szegeden, Bjj-t nemtudom.
de ha full kezdő vagy, zéró küzdősport tapasztalattal, akkor szerintem kezd el az egyiket, és idővel, amikor elérsz egy szintet, kezdj el keresztbeedzeni. pl kezdj el thaiboxolni, és amikor már egész jól megy (1-1.5 év után) jöhet a jitsu, vagy a birkózás. vagy fordítva, grapling jellegű edzések után állóharc.
Másrészt, tudom, hogy nagy divat az MMA, de azt azért elárulom, hogy az ilyen helyeken ritka a kezdő. Túl bonyolult, összetett egy kezdőnek. Ha van valamilyen alap, akkor arra sokkal könnyebb építkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!