William Costigan kérdése:
Mennyiből lehetne megélni egy hónapban Pesten ezen feltételek szerint?
Figyelt kérdés
Olcsó albérlettel beérem. Nem dohányzom. Bringával közlekedek. Szórakozásra azért költenék, de nem diszkó meg hasonló méregdrága helyek. Csak mértékkel. Ott vennék kaját, főzök is magamra(utálom a gyorskaját). És akkor ez így komplette rezsivel együtt mennyi lenne havonta?2012. márc. 13. 22:21
1/3 anonim válasza:
Minimum 60-80e szerintem ha közösen bérelsz lakást valakivel.
2/3 anonim válasza:
3-400 000 Ft/hó körül szerintem már teljesem jól el lennél. Álmokat azért ne túl nagyokat dédelgess!
3/3 anonim válasza:
Olcsó albérlet rezsivel (egyedül) min. 50e
kaja min. 30e de ezért max alap kajákat és szigorúan magadnak főzve.... Én biztos nem tudnék havi 30e-ből kajálni.
szórakozást te tudod, de abból kiindulva, hogy bármit csinálsz min. 2-3e forintot tuti elvisz még egy sima sörözés is (hacsak nem teszkó 3 sör + otthon tv a szórakozás) és erre havi 6-8 alkalmat számolsz simán 20-30e az is.
Tehát összesen:
50+30+20= 100.000
És ez a totál minimum.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!