Mit tudtok az ACN telekommunikációs cégről?
A lényeg annyi:
Mamámnak Inviteles vonalas telefonja van.
1ideje ez az ACN is küld ilyen horribilis csekkeket 7-8ezer forintról neki, amellett, hogy az Invitelnek is kb. ennyit fizet.
Én nem nagyon értek ilyenekhez, azt sem tudom pontosan, hogy kötött ezzel az ACN-nel szerződést, mert az utóbbi pár hónapban eléggé ki volt mamám idegileg és valószínű felhívták őt ezzel és ő meg rábólintott, anélkül, hogy tudta volna pontosan mibe egyezik bele -.-
Most neki ebből mi haszna van? Miről szól ez az egész? Azon kívül, hogy így duplán fizet, mert ugye mind2 szolgáltató küldi neki a csekket.
Az ACN rendszer ismerősi, baráti körben szervez új szerződéseket. Nem szokott telefonon szerződni. A mamával kell elbeszélgetni, kivel kötött szerződést.
Általában csökkentik a havidíjat: úgy hogy az eredeti Pl.Inviteles szerződést minimumra átkötik, és az ACN díja alacsonyabb.
Hát közben jobban elbeszélgettem a mamámmal és kiderült, hogy valóban telefonon hívták őt fel, azzal a szöveggel, hogy az Invitel az ACN-el fog "egybeolvadni". Vagyis konkrétan azt mondták neki, hogy az Invitel meg fog szűnni...
Lehet benne kételkedni, én is azt tettem, de kutakodtam tovább a neten és érdekes módon több ilyen panaszt olvastam, ugyanezzel a sztorival, hogy Inviteles ügyfeleket így szervez be az ACN...
Mamám ma kötött Velül...:O Szóval,most két helyről fog csekket kapni? Vagy tényleg csak annyi történt,hogy a upc-től kissebb összegű havidíjas telefonszámlája fog jönni?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Telefonon keresztül nem lehet szerződést kötni.
A mamát ki kellene faggatni, hogy milyen elérhetőséget hagyott maga után az ACN-es képviselő. Ha van valami, akkor őt kell felkeresni, és lemondani, mert nem jól kötötték meg a szerződést. Ha ilyen sokat kell fizetnie, akkor valami nagyon nincs rendben a szerződéssel.
Ha a képviselőt nem sikerül elérni, akkor itt az elérhetőség, mindenképp hívjátok fel:
ACN Communications Hungary Kft.
Ügyfélszolgálat
Tel: 06 1 777 9088 (hétfő-péntek 09:30 -18:00)
Tegyetek panaszt a megkeresési formáról, és a szerződéskötésről is! Ennek nem így kellett volna történnie!
Velem is hasonló történt. Személyesen jött az üzletkötö, és csaló módon úgy mutatkozott be, hogy az Inviteltöl érkezett, és 1 év hüségért fele annyi lesz a beszélgetés, különben minden marad a régiben. Egy szava sem volt igaz. A “szerzödésböl” nem hagyott itt példányt. Most havi alapdíjat fizetek két helyre, és az inviteles lebeszélhetöség is elveszett. Aztán egyszer idetelefonáltak, akkor tudtam meg, hogy mibe is csaltak bele, de amikor le akartam mondani azonnal, akkor meg büntetéssel fenyegetözött. Pedig nagyon jól megvoltam nélkülük.
Ez részben az Invitel hibája is, mert sosem hagyják az elöfizetöiket békén. Állandóan eröszakoskodnak kopogtatva és telefonon új ajánlatokkal, ezért nem fogtam gyanút.
Hogy mit lehet tenni, én nem, de talán valaki tudja. Az biztos, hogy az év leteltével elköszönök tölük. Nem üzletelek hazúg csalókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!