Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok az ACN telekommunik...

Mit tudtok az ACN telekommunikációs cégről?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi:

Mamámnak Inviteles vonalas telefonja van.

1ideje ez az ACN is küld ilyen horribilis csekkeket 7-8ezer forintról neki, amellett, hogy az Invitelnek is kb. ennyit fizet.

Én nem nagyon értek ilyenekhez, azt sem tudom pontosan, hogy kötött ezzel az ACN-nel szerződést, mert az utóbbi pár hónapban eléggé ki volt mamám idegileg és valószínű felhívták őt ezzel és ő meg rábólintott, anélkül, hogy tudta volna pontosan mibe egyezik bele -.-

Most neki ebből mi haszna van? Miről szól ez az egész? Azon kívül, hogy így duplán fizet, mert ugye mind2 szolgáltató küldi neki a csekket.

2012. febr. 28. 19:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ami a legjobb, hogy mondhatnám ezidáig is csak engem hívott vonalasról (mobilt), de az Invitelnél letiltatta azóta a mobilszámok hívását így nem is telefonál, de havi szinten 12-13ezret fizet ezek miatt -.-
2012. febr. 28. 19:13
 2/10 anonim válasza:

Az ACN rendszer ismerősi, baráti körben szervez új szerződéseket. Nem szokott telefonon szerződni. A mamával kell elbeszélgetni, kivel kötött szerződést.

Általában csökkentik a havidíjat: úgy hogy az eredeti Pl.Inviteles szerződést minimumra átkötik, és az ACN díja alacsonyabb.

2012. febr. 29. 20:31
 3/10 anonim válasza:
Ami kimaradt előbb: Ami az ACN-nél jó: Ingyenes helyi hívások csúcsidőben és csúcsidőn kívül, valamint ingyenes belföldi hívások csúcsidőn kívül . Tehát ha a mama csak mobil számot hív, akkor nem jó neki az ACN. Le kell mondani az előfizetését.
2012. febr. 29. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát közben jobban elbeszélgettem a mamámmal és kiderült, hogy valóban telefonon hívták őt fel, azzal a szöveggel, hogy az Invitel az ACN-el fog "egybeolvadni". Vagyis konkrétan azt mondták neki, hogy az Invitel meg fog szűnni...

Lehet benne kételkedni, én is azt tettem, de kutakodtam tovább a neten és érdekes módon több ilyen panaszt olvastam, ugyanezzel a sztorival, hogy Inviteles ügyfeleket így szervez be az ACN...

2012. febr. 29. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Mamám ma kötött Velül...:O Szóval,most két helyről fog csekket kapni? Vagy tényleg csak annyi történt,hogy a upc-től kissebb összegű havidíjas telefonszámlája fog jönni?

Köszönöm a segítséget!

2012. aug. 8. 15:46
 6/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Telefonon keresztül nem lehet szerződést kötni.

A mamát ki kellene faggatni, hogy milyen elérhetőséget hagyott maga után az ACN-es képviselő. Ha van valami, akkor őt kell felkeresni, és lemondani, mert nem jól kötötték meg a szerződést. Ha ilyen sokat kell fizetnie, akkor valami nagyon nincs rendben a szerződéssel.

Ha a képviselőt nem sikerül elérni, akkor itt az elérhetőség, mindenképp hívjátok fel:

ACN Communications Hungary Kft.

Ügyfélszolgálat

Tel: 06 1 777 9088 (hétfő-péntek 09:30 -18:00)

Tegyetek panaszt a megkeresési formáról, és a szerződéskötésről is! Ennek nem így kellett volna történnie!

2012. szept. 21. 03:16
 7/10 anonim válasza:
Nem egyedi eset azt megmondhatom, az én szüleim is két csekket kaptak egyet az inviteltől egyet az ACN-től. Az egészben az a poén, hogy az ingyen helyi hivásokért fizettek akkor az invitelnek és az ACN-nek is. Nem beszélve arról, hogy az édesapám 90éves és majdnem szívinfarktust kapott amikor 900000ft-os számlát kapott egyszer az ACN-től. Bár késöbb visszavonták. Szerintem ugyanolyan sz.patás ez is mint annó a tele2 volt annál is fél évbe telt mire sikerűlt visszamondani. Ezt az ACN-t is kínkeservesen sikerült csak visszamondani.
2012. nov. 9. 19:03
 8/10 anonim válasza:
2013. júl. 5. 18:16
 9/10 laszlo-1 válasza:

Velem is hasonló történt. Személyesen jött az üzletkötö, és csaló módon úgy mutatkozott be, hogy az Inviteltöl érkezett, és 1 év hüségért fele annyi lesz a beszélgetés, különben minden marad a régiben. Egy szava sem volt igaz. A “szerzödésböl” nem hagyott itt példányt. Most havi alapdíjat fizetek két helyre, és az inviteles lebeszélhetöség is elveszett. Aztán egyszer idetelefonáltak, akkor tudtam meg, hogy mibe is csaltak bele, de amikor le akartam mondani azonnal, akkor meg büntetéssel fenyegetözött. Pedig nagyon jól megvoltam nélkülük.

Ez részben az Invitel hibája is, mert sosem hagyják az elöfizetöiket békén. Állandóan eröszakoskodnak kopogtatva és telefonon új ajánlatokkal, ezért nem fogtam gyanút.

Hogy mit lehet tenni, én nem, de talán valaki tudja. Az biztos, hogy az év leteltével elköszönök tölük. Nem üzletelek hazúg csalókkal.

2014. márc. 31. 18:04
 10/10 anonim válasza:
Az én szüleimet is csőbe húzták. A szerződésnek nevezett papírt csak az ügyfél adataival töltötték ki, semmi más nincs benne kitöltve. Felháborító, és az idősebb embereket keresik meg,őket a legkönnyebb becsapni.Ráadásul elég nehéz tőlük szabadulni. Azt írták, hogy a szerződés kitöltéséért nem vállalnak felelősséget,pedig az üzletkötők nekik dolgoznak, még akkor is ha vállalkozásban. Javaslom mindenki "reklámozza" az ismerősei között, hogy ezzel a céggel még véletlenül sem szabad kapcsolatba kerülni!!!! Én még más közösségi oldalon is figyelmeztetni fogom az ismerőseimet.
2014. júl. 14. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!