Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud az ACN cégről?

Ironman68 kérdése:

Ki mit tud az ACN cégről?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm megkeresett vele h letudná csökkenteni ezen keresztül a telefon és az internet havi díjamat.Nemtuom megbízható-e megéri nincsen semmi hátuütője a jövőben...Aki tud róla vmit irjon köszönöm!
2012. febr. 11. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
hűséget kell vállalni, ha felmondod, 6ezred bánja. Ha késel egy minimálisat a csekk feladással (mondjuk késve érkezik az), hopp, egy ezres megint ugrott...
2012. febr. 11. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:

ACN mint költségcsökkentő? :)

Ha telefonfüggetlen neted van (pl. LAN vagy kábeltévé), akkor egyszerűen "fizess elő" Voipra, pl. www.ephone.hu, ekkor lesz egy földrajzi hívószámod (havi 99 Ft). Emellett fizess elő egy normális voip szolgáltatóra, pl. Rynga.com 120 napra 10 EUR (vagyis havi átlagban 750 Ft), ami lebeszélhető, és teljesen ingyenes vezetékes hívások, 10 Ft-os mobilhívások (az egyenleged erejéig).

Egy egyszerű kütyü kell hozz, egy voip adaptert (pl. Pap2T tud 2 vonalat kezelni, de számos ilyen van, ennek a költsége kb. egyszer 10.000 Ft).

A vezetékes telefonod havi 3-4e Ft, csak előfizetési díjban, tehát a 3. hónaptól már a havidíj spórolásából megvan a beruházásod költsége.

Ennyit az ACN-ről...

2012. febr. 11. 14:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit egyszerűbben leírnád mert ebből nemsokat értek! köszi
2012. febr. 11. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az ismerősöd csak ennyit mondott. Annyit tudok róla, hogy egy viszonylag új MLM cég. Olyat kérdezz, aki foglalkozik vele. Kérd meg, hogy precízen magyarázza el, miből teremtik elő azt a pénzt, ami a te díjaidat csökkenti.

Éedemes alaposan átgondolni a dolgot, és miután megértettec pozitívan vagy negatívan dönteni.

2012. febr. 11. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Én egy valódi költségcsökkentést írtam le, mindenféle MLM-be szerveződés nélkül. :) Ha meg akarod érteni, nézz utána a voipnak, vagy kérdezz bátran.

A lényeg, havi kb. 1000 Ft-os költségért sokkal jobb feltételekkel tudsz telefonálni, mint a jelenlegi vezetékes szolgáltatódnál, ahol csak az alapdíj 3-4000 Ft :) [És én nem vagyok "ügynök", nálam nem lehet "szerződni", írtam két honlapcímet, az ephone.hu és a rynga.com címeket, ott kell "érdeklődni"]

2012. febr. 11. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez akkor jó, ha komoly, legalább tízezres havidíjad és ugyanennyi internet havidíjad van most vagy le akarod cserélni a vezetékes telefonod VOIP-ra. Alatta már komoly kompromisszumokat kell kötni( ezek az apróbetűs részben vannak. Szó szerint apróbetűs), hogy pénzt takaríts meg. Értem ezalatt, hogy csak bizonyos szolgáltatónak, bizonyos időpontokban lesz olcsóbb stb.

Egyébként nem éri meg. A cég korrekt, nem kamucég és elég komoly irodaházai vannak. A magyarországi alapítóknak sem kell többé pénzzel foglalkoznia, a németországi ügyfélszolgálaton magyar nyelvű adminisztrátor dolgozik stb.

De mondom, ezt úgy éri megkötni, ha benne vagy a "haladásban" és egyébként komoly pénzeket fizetsz telefonálásra(főként külföldre) vagy ha vállalkozó vagy. Igazából minél többet költesz amúgy is ilyenekre, annál többet spórolhatsz vele.

De azért érdemes meghallgatni az ismerősödet, hogy részletesen elmondjon mindent, ennyit megér :)

Remélem segítettem - Egy céghez közeli ember.

2012. febr. 11. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:

"A cég korrekt, nem kamucég"

Persze, Invitel területen "invitelnek" hirdeti magát, meg, hogy ha nem írja alá, megszűnik a szolgáltatás... Ez azért messze áll a tisztességes üzleti magatartástól...

Én ismét csak azt tudom mondani, hogy minek szerződni olyanra pénzért, amit valaki más nem hűségszerződéssel, ingyen vagy olcsóbban is biztosít?

2012. febr. 12. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!