Tartozom a teszvesznek és már átadták behajtásra. Hogy lehet ezt esetleg megúszni?
Kaptam értesítőt a teszvesztől, hogy fizessem be a számlámon lévő 390Ft-ot. Sajnos annyira ostoba voltam, hogy a teszvesz leveleket egy ritkán használt e-mail fiókomba irányítottam így csak most vettem észre a levelet. Illetve több levelet ugyanis a legutolsóban azt írták, hogy a fizetási késedelem meghaladta a 21 napot (január 13.-án) így a számlatartozásomat egy követelésbehajtó cégnek továbbították. Nos a kérdésem leginkább az lenne, hogy most mit tudok tenni? Tény az én hülyeségem mert miért nem figyeltem oda viszont azt nem szeretném, hogy a végén ebből a 390Ft-ból 20-30ezer legyen. Kissé nonszensz dolognak érzem. Van aki járt/jár hasonló cipőben?
Előre is köszönöm a kulturált válaszokat. Mindenki más kíméljen meg.
Vedd fel velük a kapcsolatot minél előbb és rendezd a tartozást.
Ha látják a hajlandóságot, nem lesz 20-30 ezer.
Ezenkívül akkor megkerestek volna postai úton is.
A Teszvesz-Vatera morálja ilyen téren elég görény !
Az eladott adósságokat kezelő "cég" még a kiküldött levelekért is számol költséget. Jobb ha fizetsz az uzsorás-parazitáknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!