Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van a T-mobil felé 4000 ft-os...

Van a T-mobil felé 4000 ft-os tartozásom már 3 hónapja, már át akarják adni másik cégnek behajtásra, behajthatják?

Figyelt kérdés

Már megszünt a hűségnyilatkozat 3 hónapja és nem is hosszabbítottam meg a szerződést.

Nem szeretném befizetni az utolsó hónapot mert nem érdemlik meg.

2011. jan. 30. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Nemcsakhogy behajhatják, be is hajtják, kamatos kamattal, plusz a behajtó díjával keményen megspékelve.

Mi az, hogy "nem érdemlik meg"? Ilyet még nem hallottam. Igénybevetted a szolgáltatást, vagy nem? Ilyen nincs, hogy nem érdemlik meg.

Holnap én sem fizetek a UPC-nek, mert sokszor elmegy a net, és nincs telefon sem. :)) Erre fogok hivatkozni én is!

2011. jan. 30. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell meghosszabbítanod a szerződést ahhoz, hogy az éljen tovább. ..én sem értem, miért ne kellett volna befizetned, hisz valljuk be, az tényleg édes kevés, hogy "nem érdemlik meg".. ilyen alapon a fizetésem fele megmaradna.. :D
2011. jan. 30. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! Befogják hajtani rajtad és akkor már nem 4000 forintot hanem jóval többet..Akkor fogod bánni,hogy nem fizetted ki a 4000 forintot,mert így most nem csak ezt az összeget,de a mindennapi késedelmi pótlékot,és az ügyintézési díjat is ki kell majd fizetned..

A " mert nem érdemlik meg." indokoddal meg ki fognak röhögni..Egyébként ennek az indoknak köszönhetően több hónapon keresztül fog a fejed fájni,és a végén a pénztárcád is bánni fogja..

2011. jan. 31. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Javaslom, h fizesd be! Az öcsémnek 25 ezres tartozásból a végén 170 ezer lett, végrehajtói díjjal, illetékkel megnyomva.
2011. jan. 31. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Az anyámnak 103 E ből lett,245 E forint.És behajtották,illetve levonták a nyugdijjából.Inkább fizesd be azt a nyamvadt 4000 ft-ot.
2011. jan. 31. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:

A szerződésed automatikusan hosszabbodik, neked LE KELL mondanod, ha nem akarod tovább életben tartani. Ha nem mondtad le, akkor az bizoyn élő szerződés, behajtják, mint a pinty.

Legközelebb ha nem akarsz egy szerződést, akkor mondd fel.

2011. jan. 31. 08:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Csak viccnek szántam, hogy nem érdemlik meg:)De ami igaz az igaz:)

Ahogy lejárt a hűségnyilatkozat már le is mondtam a szerződést. Csak az utolsó hónapot nem fizettem be utána.Meg már nem is használtam.

Befizetem, le van a gond róla legalább. Csak ezek a retkek 30 ezer forintért akartak nekem adni egy új mobilinternet modemet a régi helyett, mert azt hittem hogy rossz, az már más kérdés hogy a laptopom miatt nem tudtam használni. Bevittem az ügyfélszolgálatukra, kipróbálta a srác az ottani gépen, azt mondja tényleg rossz, nem tudja ő sem feltelepíteni az ottani gépre. Hazamentem, kiváncsiságból kipróbáltam egy másik asztali gépen, és teljesen jól működött, szóval nem volt semmi baja, de 30ért meg kicserélték volna. Szóval az én véleményem az, hogy az összes ilyen távközlési cég egy tetü banda..

2011. jan. 31. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, tudod, az extraprofitért mindent megtesznek. Ja, hogy az ügyfélnek az nem jó? Hát az pech! :( Tényleg ilyenek. Én a hűséges UPC előfizető, (8 éve vagyok ügyfelük), majdnem kétszer annyit fizetnék (ha nem lennék résen), mint egy új belépő. Megérdemlem, ha ilyen hűséges és hüe vagyok. Nem?
2011. jan. 31. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!