Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 1000 ft-os tartozást eladnak...

1000 ft-os tartozást eladnak behajtásra? El bizony, de el tudom-e kerülni a behajtó admin. Költségét?

Figyelt kérdés

Most hívott valami Creditexpress, hogy fizessek közel 4ezret, mert megkapta behajtásra a követelést :) Hát először röhögtem rajta, de telefonon elismertem az 1000 ft-os tartozást, szóval kibújni ez alól nyilván nem tudok, de mi van, ha mégis?

Gratuláltam a szimpatikus munkájához az illetőnek és további sok sikert kívántam neki a pályáján, 1000 ft-ot behajtani.... ez nem számít koldulásnak? :)

2010. júl. 16. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha tartozásod van akkor behajtják. A behajtásnak természetesen vannak "költségei". Ha nem akarsz fizetni akkor ne tartozz senkinek ilyen egyszerű.
2010. júl. 16. 13:56
 2/12 anonim válasza:

hát, én elkezdenék ugrálni örömömben, ha rajtunk csak ennyit akarnának behajtani... de az ezredet szorozd meg 50000-rel. na, ennyi van nekünk :(((

de jó neked :D

2010. júl. 16. 13:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Első, bocs, hogy lepontoztalak, de ötletet szerettem volna arra, hogy ezt a költséget hogyan kerüljem ki. Mivel a további részleteket nem ismered nem érzem jogosnak a kioktató hangnemet. Egyébként a tartozásról nem értesítettek, a behajtó cég jelentkezett először.
2010. júl. 16. 14:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van nem ismerem a részleteket mivel nem írtad le őket, így elég nehéz lett volna megfelelő választ adni.
2010. júl. 16. 14:05
 5/12 A kérdező kommentje:
hát nyugi nekem is van még más fizetni valóm is :P, de ez az uzsora-beszedés ez gyomorforgató, pont azért, mert a tartozás háromszorosát teszik rá.
2010. júl. 16. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
az nem pofátlanság, meg koldulás szerinted, hogy valamit igénybe veszel és baszol fizetni érte?
2010. júl. 16. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem uzsora. Nem a kamat miatt kell annyit fizetned, hanem azért mert van költsége a behajtásnak. Ha tízszer ennyivel tartoznál akkor is ennyi lenne.
2010. júl. 16. 15:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy baszok fizetni, tudsz olvasni?

Mondom : "Egyébként a tartozásról nem értesítettek, a behajtó cég jelentkezett először."

Amúgy ja, baszok fizetni olyan tartozásért, amiről nem értesítenek. Mekkora lúzer vagyok. Mellesleg téged felhív valami p*csa, hogy azonnal rögtön fizess be 4 rongyot te azért nem gondolkodsz el, hogy vajon ki ez és mit akar és neked mé' kéne első blikkre 4x annyit kifizetni, mint amennyiről AMÚGY A MÁSIK CÉG NEM KÜLDÖTT ÉRTESÍTÉST?

Paraszt.

2010. júl. 16. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Megmondták már neked, hülyegyerek, hogy azért kell fizetni, mert a behajtásnak költsége van, hogy neked telefonálnak, annak költsége van, sőt, annak is költsége van, hogy egyáltalán alkalmazniuk kell embereket azért, hogy veled foglalkozzanak. Mi abban a koldulás, hogy valaki szeretne hozzájutni az ellenértékéhez annak, amit te igénybe vettél? Megmondom, mi a koldulás: az, hogy a magadfajta társadalomszemetje itt próbál 4ezer forint jogos tartozása alól kibújni. Remélem, továbbra sem fizetsz, aztán majd eljut végrehajtóhoz, ami szintén ráteszi a maga munkadíját, meg a késedelmi kamatokat, és így lesz belőle legalább 50 ezer a végén.

További szép napot, a pontozásodat meg leszarom!

2010. júl. 16. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok igazi gerinctelen féreg vagy!

Az ilyen embereket hívják patkánynak.

Csinálsz 1000 forint tartozást ami semmi 2-3 órát dolgozol érte maximum, és baszol visszafizetni?

Nem is az összegről van szó hanem arról a gerinctelen, gondolkodásmóddal amit képviselsz, ha egy normális embernek tartozása van az általában minél előbb megpróbálja kiegyenlíteni és nem annyit mondani rá, hogy bocs nem adom meg.

2010. júl. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!