Akik közös laklásban élnek a párjukkal hogy osztják felm a rezsit, kiadásokat, különdöző hivatali dolgokat pl csekk befizetése?
Csekkek, rezsi, bevásárlás, egyéb közös kiadások: 50-50%
A maradék marad mindenkinek a zsebében.
szia.
én a férjemmel és 2 éves kislányommal élek 35 m2 es lakásban(örökség az rén részemről, úgyhogy szerencsére nincs hitel, kocsi nincs még, biciklin járunk). jelenleg gyesen vagyok, ami ugye 37 850 ft ebből fizetem ki a havi számlákat.Én intézem a kiadásokat nagyjából én kezelem a pénzt is kezdettől, mert a férjem nem ért hozzá meg nem is akar ezzel foglalkozni nekem jobb a fejem a számlázásokhoz., ő 4 órában van bejelentve de ennék jóval többet kap, ebből élünk, kaja, pelenka, stb..
tartalékunk nem sok van, majd nyáron tudunk gyűjteni akkor kevesebb a rezsi..
nem élünk gazdagon de nem is nyomorgunk..Élünk mint hal a vízben... :)
Szintén közös kassza van a feleségemmel. Nincs olyan h enyém tiéd, közös minden. Nem kell kérnie pénzt, amit szeretne megvesz magának, és fordítva. A nagyobb kiadásokat megbeszéljük, és ennyi.
25/F
KÖZÖS KASSZA!!!... :-))
El sem tudom képzelni, hogy külön kasszán éljünk egy lakásban!...
közös kassza,együtt is dolgozunk,igy hazafele elintézzük a bevásárlást,a csekkeket meg ő utalja neten keresztül (ráér melóidőben)
két kártyánk van,igy nincs "vegyél ki nekem kp-t",mint az elején 2 hónapig,nem gondoltuk,hogy kell 2 kártya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!