Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez esetben is behajtás lesz a...

Ez esetben is behajtás lesz a vége?

Figyelt kérdés
Van XY Ft. tartozásom (víz) a közös képviselőnek. Apránként de törlesztem és az eredeti tartozásból is lefaragtam. A képviselő mégis behajtásra viszi az ügyet. A lakáshitel mellé tényleg apránként, DE törlesztem az elmaradást, ami mindig jobb ha ülnék rajta. Négyen vagyunk és csak ketten dolgozunk a 2 fizuból a java hitelre megy. Már ki volt tolva a határidő, de mivel sehova sem fogok (tudok) költözni a hitel miatt, így (amúgy is) teljesen kifizetném a víz elmaradást, ahogy eddig is tettem. Apránként, de nem a végtelenségig húzva. Szerintetek meglehetne ezt beszélni, vagy már várjam a behajtókat? Bárcsak lenne valami mód.
2012. febr. 19. 14:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!