Kollégisták/egyetemisták albérletben! Miből fizetitek a költségeket? Család támogat?
Figyelt kérdés
Mennyi pénzre van szükségetek egy hónapban? Albérlet/kolesz, étel-ital, szórakozás, könyvek... mindennel együtt? Hogyan teremtitek elő ezt a pénzt? Szülők?2012. febr. 18. 13:11
1/17 anonim válasza:
diákmunka,ösztöndij,szociális támogatás
szülők nem támogatnak
2/17 anonim válasza:
Albérlet 40plussz rezsi 20étel ital 40szórakozas 20kónyvek semennyi minden a netről vagy elektronikusan pentdrive stb és kónyvtári kölcsönzés vagy ott tanulás és akkor nem kell venni.tehát 120 per hónap.es akkor meg nincs ruha stb. Ezert szülőktől havi60 jön plussz heti 5ezer az 80. Maradék támogató pasitól. Havi 120at ad.sokan keresnek direkt egyetemistat akit támogatnak
3/17 A kérdező kommentje:
Milyen támogató pasiktól? Mégis hol keresik őket?
/Ilyet még nem hallottam./
2012. febr. 18. 13:24
4/17 anonim válasza:
Ösztöndíj, szoctám, árvaellátás, csak ha nagyon muszáj és elkerülhetetlen, szülői támogatás. Albérlet 21 000, kaja heti 5-6000, szórakozni már csak oda megyek, ahol ingyen program van és a fogyasztásra 1000-1500-at szánok (nem cél a berúgás), emellett az iskolai felszerelések, ami havonta 5-10 000 (persze ez nem minden karra jellemző). Utazás oda-vissza majdnem 3000 Ft (anyagi helyzettől függ az utazások száma), helyi bérletet az egyetem ad.
5/17 anonim válasza:
Neten is hirdetnek te is hirdethetsz ujsagban vagy szórakozőhelyen ismerkedsz idósebb pasival.nálunk a csoportban fele lánynak van támogatós pasija
6/17 anonim válasza:
Ird be a goggleba diáklányt támogatnék
Rengeteg hirdetést kidob
7/17 anonim válasza:
és tényleg van ilyen, úristen :o
8/17 anonim válasza:
csak én érzem azt, hogy ez már prostitúció? :O és ez tényleg létezik, te jó ég... úristen.
10/17 anonim válasza:
40ezer szórakozásra? Jézus! Én dolgozom, és magam ura vagyok, meg is tehetném, de még én sem költök ennyit szórakozásra. Inkább ruhát vennék belőle.
Persze, már évtizedek óta működik ez az "iparág". Pár ezerért d@gnak, azt jóvan. Ha a gyomruk beveszi. Ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!