Help egy fontos kérdés?!
Figyelt kérdés
Vajon ki szedik a postások ha pénzt borítékba adom fel?2012. febr. 16. 22:36
1/4 anonim válasza:
Vaskosabb borítékot már megéri megfújni.
2/4 anonim válasza:
Én ha postás lennék, kiszedném. És egy keresztény erkölcsű embernek tartom magam. Na most gondold el, hogy mi van azokkal, akik tudják magukról, hogy trógerek? Azelőtt kilopják a pénzt, hogy beletennéd!
3/4 anonim válasza:
Bármi olyat adsz fel,lenyúlhatják.Amire nem kapsz igazolószelvényt,fújhatod! Én egy laptop Wifi kártyád adtam fel,de sose érkezett meg.Bár már csomagot is adtam fel,felbontották,kivettek belőle pár dolgot,és szépen igényesen visszacsomagolták. Ennyit érnek! (kivétel a tisztelet persze) De nem adnám fel,inkább banki átutalás.
4/4 anonim válasza:
talán... de azt hiszem, nem is szabad borítékban pénzt feladni, erre találták ki a készpénzátutalási megbízást (a csekket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!