Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tucat kérdés lesz, de mégis egy kis segítség kéne?!
Sziasztok, előre mondom h nem vagyok 15 éves kis csitrii de most eléggé összezavarodtam olyan emberek tanácsát kérném akik voltak hasonló szituba.. Igen ez a szokásos lehetek terhes kérdés lesz...
Tegnap együtt voltunk barátommal védekezés nélkül:s nem voltam még igy senkivel előtte és nem is leszek mert nem éri meg szóval együtt voltunk ,hozzáteszem a menszim épp h csak elmúlt kb egy napja . ő már tapasztaltabb ezen a téren azt mondja kivette és biztos benne h nem történt semmi baj, kérdem én a 72 órás tablettát megéri bevenni? olvastam h nagyon megzavarja a hormonháztartást ,jó persze inkább ez mint egy baba de nem tudom mennyi az esélye h baba lenne ebből.olvastam épp elég ilyen kérdést nem kell a sok hülye válasz... csak azt nem tudom hogyan hatna a 72 órás tabi is , mikor a menstruáciom még csak kb 1 napja múlt el . van összefüggés? segítsen aki tud... köszii
szerintem vedd be...
1.) az előváladéktól is teherbe eshetsz
2.) hova ment el a pasid ha kivette időben? Láttad vagy csak ő mondta?
Bármi lehetséges és ezt senki biztosra nem mondhatja meg neked,hogy nem leszel-e terhes.Lehet számolgatni a napokat,de védekezés nélkül az esély mindig megvan.Még védekezés mellett is.
A te esetedben a 72 órás az egyetlen,amit még tehetsz a baba ellen,utána már csak az abortusz marad.Vény nélkül amúgy sem kapható ez,ezért el kell menni orvoshoz,ő pedig elmondja,hogy milyen mellékhatásai lehetnek ennek a tablettának.Ha már ott vagy,érdeklődj,hogy milyen védekezési lehetőségek vannak,amik biztonságosak is,mert egy cikluson belül csak egy 72 órást vehetsz be,de igazából fél éven belül sem kellene ezt megismételni.
nincs összefüggés a menstruáció és a tabi bevétele között. Nincs megkötés.
Ilyenkor azért kérdezik, mert ovulációkor, vagy termékeny... de ezt nálad nem tudjuk megállapítani.
Vedd be és imádkozz! Hogy ne legyen abortuszod! Hidd el, egy férfi sem ér meg annyit, hogy a lelki vagy testi egészségedet kockára tedd - esetleg tönkre.
A tabit nőgyógyász, ügyelet kiírja, esetleg háziorvos. Soron kívül kapsz, nem kell várnod sem.
Patikában beváltod a vényt kb. 5000-6000 HUF. A tájékoztatón MINDEN infó rajta van.
Ennyit tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!