Vaterán vettem egy parfümöt, postai utánvéttel közel 6000 Ft-ért. Az eladó eredetiként hirdette, noha abból ugyanez 15 ezer lett volna. Megérkezett, doboz, üveg ugyanaz, de az illet nem. Ilyenkor hová lehet fordulni?
Ez nem így működik! 1000 forint is FORINT ha meglopnak akkor ennek vannak formai büntetései!
A polgári peres eljárás pedig minden esetben az ember mellett áll a rendőrség csak egy kis hab az egészen!
Én is vettem 2000 ft-ért (1 ft-os aukció), de én tudtam, hogy nem eredeti, csak nagyon kíváncsi voltam, hogy hogy lehet becsapni így az embereket, hogy mindenki pozitív értékelést ad, meg hogy milyen szupi a termék. Hát, elég gyenge volt minden, a doboza, az üvege, na meg a léről nem is beszélve.
Szóval azért engem is idegesít, hogy hamis cuccok árulásával akarnak egyesek meggazdagodni, ezért én is gondolkodom, hogy mi lehet a megoldás. Én az apehra is gondoltam, szerintetek?
Más ez az ügy, meg a benzinlopós. Ha benzint, vagy akármit lopsz, az lopás. Ott van értékhatár.
Ezügyben pedig nem loásról, hanem hamisításról van szó. Más a kettő. Itt intézkednie kellene a rendőrségnek, akik bevonhatják a vám és pénzügyőrséget is.
A prevenció a fontos, az internet korában mindent lenyomozol, ha akarsz.
Vaterán én is leveleztem egy arccal aki váltig állította, hogy eredeti a cipő (egyre ügyesebbek a kis ge.. kínaiak!)
De amikor kértem, hogy adja meg a cipő típusát, vagy modelljét arra természetesen képtelen volt. Pedig mindnek van. És ha valóban új és eredeti akkor a címkén rajt a típusa. Amit ha megadnak és bepötyögöd a google be, ki kell adnia a képet ami természetesen egyezést mutatna.
A márka név megy a sárgáknak, de gőzünk sincs a típusokról. Kétlem, hogy sokáig így marad, de most ez az előnyünk megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!