Visszavinnétek? Mondhatja azt az eladó, hogy nem cseréli ki?
Tegnap este kapott a kisfiam egy vonatos szettet. Amint kibontottuk az origi csomagot, az első hozzányúláskor széttörött az egyik kocsija, amin látszik, hogy ragasztóval volt már ragasztva. Aztán a mozdony bekapcsolása után letört a gombja. Ezek után elpakoltam az egészet, nehogy még valami tönkremenjen rajta.
Most készülök visszavinni. Ha szórakozni akarnak velem, és nem ismerik el a sz@r minőséget, akkor milyen jogaim vannak?
Blokk vagy számla mindenképp kell hozzá!!!
Mire odamész dönts el mit szeretnél csere vagy pénzvisszafizetés.
Kérhetsz fogyasztóvédelmi vizsgálatot.
Valószínűleg fel fogja ajánlani, hogy akkor nem ugyanilyet,de válassz helyette mást.
Nem tudom mikor vettétek,de a vásárlástól számított három napon belül köteles a pénzt visszaadni.
Próbáljatok vita nélkül valami egyességre jutni, ami mindenkinek jó.És elsősorban ne az eladóval vessz össze,nem ő tehet róla-sem a szr áruról sem a szabályokról,kérd az üzletvezetőt!
Jól mondja az egyik válaszoló. Minél hamarabb vidd vissza a blokkal, 3 napon belül köteles akár a pénzt visszaadni, vagy felajánlani hasonló árkategóriájú terméket. De hogy melyiket választod, azt te döntöd el. (A helyedben a pénzvisszafizetést kérném.)
Ha nagyon le akarnak "rázni", fogyasztóvédelem.
"3 napon belül köteles akár a pénzt visszaadni"
Baromság!
Második vagyok.
Sikerült valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!