Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fél éve munkanélküli vagyok,...

Fél éve munkanélküli vagyok, feladom lassacskán. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok , szakács végzettséggel. talpraesett becsületes, tényleg dolgozni akarok.... saját szakmámban nem tudok, mert NŐ vagyok... megkülönböztetnek a férfi szakácsoktól. esélyt se adnak. sorra utasítanak el minden honnan.... belefáradtam...

2012. febr. 13. 11:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
kiscsillag! én nem megyek sehova kuncsorogni. biztos valami pesti fasza gyerek lehetsz, de tájékoztatlak, h itt Baranyában minimálbért adnak, nem szakmunkás minimálbért. úgyhogy a 100 000-nek én is örülnék. ne engem találgass be mert szar az életed, mert hidd el lehet nem nekem, de másnak szarabb. (UTOLSÓNAK)
2012. febr. 14. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!