Munkanélküli segélynél a hétvégék is beleszámítanak?
Figyelt kérdés
Kaptam határozatot arról, hogy naponta 1200 Ft-ot fogok kapni, így 36000 Ft körül számítottam, de csak 26000 Ft-ot kaptam. Hogy lehet ez? Lehet, hogy nem 30-31 nappal számolják ezt a napi 1200 Ft-ot, hanem a hétvégéket kihagyják? Nálatok hogy van ez?2012. febr. 8. 23:16
1/5 anonim válasza:
Minden nap beleszámít.
Nem lehet, hogy nem pontosan elsejétől számolták hanem későbbtől?
2/5 anonim válasza:
Jah és a munkanélküliből is vonnak járulékokat hiszen van eü. biztosításod, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, egész hónapra kellett volna kapnom, tehát nem részidőszakra. Akkor lehet, hogy ez a napi 1200 Ft bruttó összeg és ebből még vonnak le különféle járulékokat?
2012. febr. 9. 00:09
4/5 anonim válasza:
Az 1200 forint bruttó összeg. Ebből levonnak 10% nyugdíjjárulékot és 16% SzJA előleget.
Az, hogy egész hónapra kapod, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy a januári 31 nap lesz. Rajta kellene lennie az utaláson, hogy hanyadikától hanyadikáig számfejtették a járadékod.
5/5 anonim válasza:
Hétvége miért számitana bele? Munkahelyen is csak a ledolgozott napok után kapja az ember a fizetést, itt is a munkanapnak megfelelően jár a napidíj. Képtelenségnek tartom hogy a vasárnapot is fizesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!