Fél éve munkanélküli vagyok, feladom lassacskán. Mit tegyek?
Pedig jó szakmád van..Ne ad fel a reményt.
Ha itt kint Angliában keresnek állandóan szakácsokat akkor otthon is lesz munka számodra..Csak kilincselni,kopogni kell mindenfelé..
Miből fizeted a számlákat?
Hogy érted hogy feladod?
Sztem ne válogassál, vállad el azt a melót amit felajánlanak, és majd utána arrafele mész amerre iskerül!
Ne hidd azt hogy a szakácsmeló vmi húde rangos munka, a bevándorolt arabok meg törökök is szakácsok, ott nyomatják a gírost a pályaudvarokon.
Neked a világnézeteddel van gond, és ezt levágják amikor bemész állásinterjúra, vagy amikor elolvassák az önéletrajzodat és emiatt utasítanak el!
Próbáld meg jobban megismernia világot, és vállald el a konyhalányi állást is, ha olyan van, mert ameddig még a szüleiddel tudsz élni addig fogsz tudni pénzt félretenni! Utána meg már cska hónapról hónapra, és egyre csak rosszabb lesz míg a végén el nem adósodsz és utcára nem kerülsz...
Hacsak valahogy közben nem tanulsz meg 2-3 nyelven beszélni, és legalább egy felsőfokú végzettséget megszerezni.
Amit írtam tapasztalatokon alapul, és kb az esetek 80% mindenki ezen az ösvényen megy végig.
ma 15:29
Mindenhol bealáznak, mert te mész oda melóért kuncsorogni...
Én eddig akárhová jelentkeztem az első interjún bealáztak, pedig melóztam már jópár területen.
Legutolsó volt a legkomolyabb amit valszeg a héten hagyok ott.
Ott a csopvez mielőtt bemutatott volna a rendes főnöknek azzal kezdte, nem érdekli ki vagyok vagy honnan jöttem csak az hogy mennyi pénzt akarok keresni úgy mégis, mert itt max csak 100 ezret lehet ha az elég akkor rendben.
Kellett a meló, hát persze hogy bőven elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!