December 20 óta vagyok táppénzen folyamatosan Medtől-meddig köteles a munkahelyem fizetni a 15 nap beteg szabadságot? Mikortól köteles az OEP hez küldeni a táppénzes pairt?
Figyelt kérdés
Dec20-tól 27-ig volt az első táppénzes papirom
Dec 28-tól Janúár 10-ig!Janúár 11-től Janúár26 vannak le adva!
2012. febr. 10. 17:30
1/4 anonim válasza:
16. naptól
a többit nem értem...
2/4 A kérdező kommentje:
ezek szerint Janúár6-tol már táppénz jár?
Január 10 én küldött 74000 Ft munkabér gyanánt és FEB.3-ÁN 26000 ft munkabér gyanánt.
Jár még nekem valami februára?
2012. febr. 11. 07:38
3/4 anonim válasza:
A betegszabadság nem naptári napokra jár, hanem munkanapokra.
Az első kettő táppénzes papírod még a betegszabihoz ment.
Ami január 26-ig szólt, azt küldik az OEPhez. Ha leadtad 27-én, továbbították a következő munkanapon, 30-án, pár nap amíg megkapja az OEP, nem is nagyon sietnek az elszámolással és az utalással. Főleg az első papírnál. Van úgy, hogy több mint egy hónap mire utalnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Még az nap leadtam nekik ahogy megkaptam!
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 12. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!