Miért értetlenek a teszveszen?
Komolyan, IQ teszt kellene az oldal használatához...Üzenget egy szerencsétlen a terméklapomnál, megmondom amit tudni akar, de még rákérdez 6x ... :) Pl feltöltök erre vágyom terméket, megadom mennyit adnék érte max, meg hogy hol szeretnék ilyet találni (mert nem mindegy, hogy 2x annyiba kerül-e szállítással együtt), erre üzenget nekem, hogy tök máshol, 3xannyiért van ám neki terméke...
Miért nem tudnak az emberek OLVASNI?
Mert idióták. Nálam anyuka megvesz valamit, aztán nem hajlandó eljönni érte, mert gyerekkel nem akar bebuszozni a belvárosba. WTF?
Másik elad nekem terméket, megírom az értékelésben, hogy a kép róla tök más, és használhatatlan szar, erre az ő oldalára odabiggyeszti, hogy a postán megnyomták. LOL.
Hááát, van néhány értelmi-analfabéta, az biztos.
Én pl. 5 hete indítottam egy csomó aukciót... ilyen 1-2 meg tizenforintokért mentek el. A 90 %-át egy ember nyerte. Mivel csekély összegekről van szó (Így a licitek után kb 400 Ft) úgy indítottam, hogy vagy előre utalás után elsőbbségi levélben.. vagy személyen átvétel az általam megadott helyen.
A pancser mielőtt kérdezett volna licitált az összesre... és utána kérdezett hogy hogy is működik a személyes átvétel. Én írom neki, hogy délelőtt itt, délután ott.
Sikeresen vége az aukcióknak... erre ír a pancser, hogy holnap akkor jó lenne ha kivinném Óbudára...a város másik felére... mert hogy vidéki, de holnap ott lesz....
Erre írom neki, hogy persze, amennyiben kifizeti a béremet, ami az utazás miatt kiesik, valamint a taxit oda-vissza, akkor áll az alku.
A szerencsétlen biztos azt hitte, hogy nekem nagyon jó buli 4 órát bkv-zni, meg 400 Ft-ot kapni, miközben kétezre elköltök jegyre.
De még azt is írtam annak a szerencsétlennek, hogy adja meg annak rokonnak a címét, mert elvétve, de szoktam arrafele járni....vagy adjon meg egy pesti címet és ha arra járok, odaviszem...de még ezt sem ....
És most még itthon tárolom azt a sok kacatot, hogy eldöntse hogy mit akar.
Spórolni akar a marha, mert sokba van a postaköltség. Nem akar feleslegesen 130 Ft-ot kidobni.... ha kell akkor inkább vár még másfél évet, hogy személyesen átvegye a cuccokat.
pffff :S
Én meg most így jártam:
kiírtam egy ilyen kérdést a fórumjukra, és mindenki tépne szét, beállítanak hazugnak, meg idegbetegnek, holott csak azt az egyet szerettem volna tudni, mennyit kell szabályszerűen ténykedni, míg jogos és visszaadhatatlan lesz a negatív. És azt sérelmezem, hogy még mindig nem bír jelentkezni az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!