Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért értetlenek a teszveszen?

Miért értetlenek a teszveszen?

Figyelt kérdés

Komolyan, IQ teszt kellene az oldal használatához...Üzenget egy szerencsétlen a terméklapomnál, megmondom amit tudni akar, de még rákérdez 6x ... :) Pl feltöltök erre vágyom terméket, megadom mennyit adnék érte max, meg hogy hol szeretnék ilyet találni (mert nem mindegy, hogy 2x annyiba kerül-e szállítással együtt), erre üzenget nekem, hogy tök máshol, 3xannyiért van ám neki terméke...

Miért nem tudnak az emberek OLVASNI?

2012. febr. 6. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert idióták. Nálam anyuka megvesz valamit, aztán nem hajlandó eljönni érte, mert gyerekkel nem akar bebuszozni a belvárosba. WTF?

Másik elad nekem terméket, megírom az értékelésben, hogy a kép róla tök más, és használhatatlan szar, erre az ő oldalára odabiggyeszti, hogy a postán megnyomták. LOL.

2012. febr. 6. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:
jaaajj :( Hát én is 2 kicsi gyerekkel vagyok itthon, mégis rá bírok kérdezni, hol tudom majd átvenni MIELŐTT licitálok :S
2012. febr. 6. 12:20
 3/6 A kérdező kommentje:
most mi volt a sértő a kérdésemben? :)))) moderátorok picit átírták az alliterált szavaimat, pedig tök jól hangzott. :)
2012. febr. 6. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk volt olyan hogy kétszer! nem vette át a postán küldött csomagot, ezért mindig visszajött. De mivel a postaköltséget fizette, ezért nem volt annyira nagy gond a dolog. De az tény, hogy sok nagyon egyszerű ember is használja az internetet.
2012. febr. 6. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Hááát, van néhány értelmi-analfabéta, az biztos.

Én pl. 5 hete indítottam egy csomó aukciót... ilyen 1-2 meg tizenforintokért mentek el. A 90 %-át egy ember nyerte. Mivel csekély összegekről van szó (Így a licitek után kb 400 Ft) úgy indítottam, hogy vagy előre utalás után elsőbbségi levélben.. vagy személyen átvétel az általam megadott helyen.

A pancser mielőtt kérdezett volna licitált az összesre... és utána kérdezett hogy hogy is működik a személyes átvétel. Én írom neki, hogy délelőtt itt, délután ott.

Sikeresen vége az aukcióknak... erre ír a pancser, hogy holnap akkor jó lenne ha kivinném Óbudára...a város másik felére... mert hogy vidéki, de holnap ott lesz....

Erre írom neki, hogy persze, amennyiben kifizeti a béremet, ami az utazás miatt kiesik, valamint a taxit oda-vissza, akkor áll az alku.

A szerencsétlen biztos azt hitte, hogy nekem nagyon jó buli 4 órát bkv-zni, meg 400 Ft-ot kapni, miközben kétezre elköltök jegyre.

De még azt is írtam annak a szerencsétlennek, hogy adja meg annak rokonnak a címét, mert elvétve, de szoktam arrafele járni....vagy adjon meg egy pesti címet és ha arra járok, odaviszem...de még ezt sem ....

És most még itthon tárolom azt a sok kacatot, hogy eldöntse hogy mit akar.

Spórolni akar a marha, mert sokba van a postaköltség. Nem akar feleslegesen 130 Ft-ot kidobni.... ha kell akkor inkább vár még másfél évet, hogy személyesen átvegye a cuccokat.

2012. febr. 6. 13:43
 6/6 A kérdező kommentje:

pffff :S

Én meg most így jártam:

[link]

kiírtam egy ilyen kérdést a fórumjukra, és mindenki tépne szét, beállítanak hazugnak, meg idegbetegnek, holott csak azt az egyet szerettem volna tudni, mennyit kell szabályszerűen ténykedni, míg jogos és visszaadhatatlan lesz a negatív. És azt sérelmezem, hogy még mindig nem bír jelentkezni az eladó.

2012. febr. 9. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!