Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A teszveszen hogy lehet...

A teszveszen hogy lehet 1ft-ért jó cuccokhoz jutni?

Figyelt kérdés
Akárhány egy forintos árverést megfigyelőbe teszek mind több ezer ft lesz a végén?Az én termékeimet bezzeg 1 ft-ért viszik el.Hogy lehet 1 ft-ért megszerezni dolgokat,nincs rajta olyan opció,hogy "amire még nem licitáltak"?Úgy mint a "legalább öten licitáltak" opció.Sokan mondják,hogy milyen jó cuccokat vesznek 1 ft-ért.Ők,hogy csinálják?
2012. jan. 25. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
szerencsések
2012. jan. 25. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
te meg hülyeségeket árulsz 1Ft-ért, de venni értelmes dolgot akarsz. Természetes, hogy az értelmes dolognak felmegy az ára, és természetes, hogy hülyeségért csak 1Ft-ot adnak.
2012. jan. 25. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Évek óta teszezek-vaterázok. Ha 1 Ft-on listázom a cuccaimat, max. 50.-Ft-ért mennek el. Volt már rá példa, hogy nálam 650.-Ft-os villámáron volt egy jó minőségű mutatós póló és nem szedték le, ellenben másnál akinél 1 Ft-ról indult ugyanabban a méretben, ugyanolyan mintával dettó ugyanaz a termék, 1.000.-Ft fölötti áron kelt el, apránként fellicitálták.

Általában ennek az az oka, hogy az eladó ismerősei, vagy önmaga álreggel feljebb licitálgatja az árakat. És hogy ezt honnan tudom?

Mert nekem is van 1-2 olyan ismerősöm akik hihetetlen határozottsággal indítgatják az aukcióikat 1Ft-ról, és a barátaikkal licitáltatják feljebb.

Tisztelet a kivételnek, mert nyilván olyan is van.

Mellesleg nekem is sikerült már 1Ft-ért vásárolnom termékeket, én azt úgy csinálom, hogy meglicitálom 50Ft-ra, és elfelejtem szépen az egészet. Pár napon vagy héten belül jön az email, hogy gratulálunk Ön megnyerte az aukciót:))) Látod? Van ilyen is, nem mindenki becstelen..., mert szerintem, ha baleknak nézik a potenciális vevőiket az eladók, az igen gerinctelen dolog.

(Állítólag azért van szükség erre, mert ha nem 1 Ft-ról indul az aukció a kutya sem nézi meg.)

Én jelenleg kb. 1.400 pozitívval rendelkezem ezeken a aukciós oldalakon, úgyhogy ebből is látszik, hogy ez nem igaz.

2012. jan. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!