Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertem teszveszen és nem...

Nyertem teszveszen és nem óhajtja odaadni a terméket?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy tegnap este lejárt egy aukció, ahol volt fix ár (5ezer forint) és lehetett licitálni.

A licitlépcső 10 forint volt. Egy másik emberkével voltam "harcban" a termékért, de ő feladta 300 forintnál.

Egy nyakmelegítőről van szó, amit az eladó saját maga készített.

Szóval nyertem kemény 310 forinttal. Meg is kerestem ma az emberkét, de ő közölte, hogy neki sokkal többe került az anyagköltség, etc, mint hogy nekem csak úgy odaadja fillérekért.

Azt hittem, hogy az agyam eldobom .. ilyenkor mit csináljak?

2012. jan. 25. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj neki negatívat. Mást nem tudsz.
2012. jan. 25. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

1. Meg kell értened a másik embert is. A hangnemedből ítélve ez szóba sem jöhet.

2. Perre viheted, hogy már pedig te ennyiért megvetted, adja át a terméket. A pert megnyered, az eladó meg egy jót röhög, hogy te elköltöttél több tízezret a perre.

Én egy semlegest adnék és kész. Te se legyél azért ilyen, meg kell érteni hogy a másik rádolgozott, költött rá és 300 Ft-ból ez nem jön ki. Valószínűleg elfelejtett minimálárat beállítani.

2012. jan. 25. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

ismerős ügyvéddel írass egy felszólítást. Szerintem van olyan, aki szívesen ráijeszt az ilyen felelőtlen teszveszesekre! ;)

Amúgy meg nem röhög majd az eladó a többtízezres perköltségen, amikor kifizetteti azt *vele* a bíróság!

2012. jan. 25. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi a nátha az a nyakmelegítő? Magyarul sál?

A témához: úgy tűnik az illető amatőr a licitáltatáshoz. Szerintem lépj túl. Ez olyan izé...

2012. jan. 25. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Rájöttem hülyeséget írtam, mert nem tudja perre vinni a dolgot. Mi a per alapja? 310 Ft okozott kár? Nem talál ügyvédet aki elvállalja, de ügyészt sem aki vádat emelne az eladó ellen...
2012. jan. 26. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
se ügyvéd, se ügyész nem kell hozzá
2012. jan. 26. 00:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem akarom beperelni. Az időmet a kislányommal is eltudom tölteni, köszönöm. :)))

Nem bosszú vezényel, csak az elv.

Oké, lehet, hogy elfelejtett beállítani min.árat. De könyörgöm, akkor miért nem írta FIX-re, hogy 5000 HUF, de több, se kevesebb.

Nyilván, ha valamilyen termékért, amit árulok meg van az elképzelésem, hogy mennyiért akarom odaadni, akkor annyiért írom ki.

Volt rá 20 napja, hogy észre vegye, valami nem stimmel. Törölhette is volna, ha akarja! Nem az utolsó percben "harcoltunk" a termékért, hanem ahogy feltöltötte szinte.

Ennyit erről. Nekem meg egy sima fehér pamut anyagú nyakmelegítő (igen, olyan, mint a sál, csak a vállra is ráhúzható!) nem ér meg 5ezer forintot. Tehát hülyének se nézze már az embert.

2012. jan. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!