Titkos Név kérdése:
Honnan tudnák pénzt gyűjteni? 12éves vagyok most még csak 5. 000, -Ft - om van és 24. 000, -Ft kéne egy Tablet PC-re.! A pénz elöbb kéne mint április, mert akkor lesz a szülinapom + húsvét. Nem akarok addig várni, mert szerintem az sok idő!
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 19:33
21/24 anonim válasza:
Figy, én tényleg nem bántani akarlak, de százszor fontosabb, és jobb dolgokra is el lehet ám költeni annyi pénzt. (pláne, hogy még nincs is meg.
22/24 A kérdező kommentje:
Figyi... Köszönöm hogy "aggódsz" értem meg a 'pénzemért', de nem arra kértem a választ, hogy milyen más dolgokra költsem a pénzem, meg tanácsokat.! Nincs semmi gond, csak már idegesít hogy itt oktatnak!! -.-'' én ezt akarom megvenni és kész! Ebbe nincs nektek beleszólásotok, had döntsem el már én hogy mit veszek a pénzemen!!! -.-
2012. febr. 14. 16:09
23/24 anonim válasza:
Akkor engedd meg nekünk, hogy NE mi döntsük el, hogy hogyan fogod megszerezni a pénzedet, majd megoldod TE! Sok sikert! (12 évesen én is ilyen voltam, de mára megtanultam a leckét, majd te is megfogod!)
24/24 anonim válasza:
Ez az b@zdmeg! Egy hónapokkal ezelőtti kérdéshez betrollkodsz... Gratulálok! És pontozz le nyugodtan te <- az üres helyre találj ki valami negatív jelzőt magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!