Titkos Név kérdése:
Honnan tudnák pénzt gyűjteni? 12éves vagyok most még csak 5. 000, -Ft - om van és 24. 000, -Ft kéne egy Tablet PC-re.! A pénz elöbb kéne mint április, mert akkor lesz a szülinapom + húsvét. Nem akarok addig várni, mert szerintem az sok idő!
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 19:33
11/24 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen még nincs szükséged tabletre, még utána se nagyon, hacsak nem utazol sokat, és munka miatt kell, vagy kapcsolattartásra a családdal. És ha rám hallgatsz, nem küldesz pénzt senkinek sem facebookon arra várva, hogy majd esetleg elküldik neked a gépet, mert el kell hogy szomorítsalak, de 99%, hogy nem fogják elküldeni. Az viszont nagyon szép, hogy van 5000 forint spórolt pénzed. Én 12 évesen barbi babát szerettem volna, de úgy látszik változnak az idők...
12/24 A kérdező kommentje:
Elküldik mert van olyan albuma a "gyereknek" amibe csak megköszönések vannak hogy nekik elpostázták a cuccot... kb. 50-en írtak köszönetet hogy megkapták! Nem hinném hogy ez átverés lenne. Legalábbis remélem! Max megbeszélem vele az utánvételt...! Vagy hogy legyek benne biztos???
2012. jan. 25. 15:05
13/24 anonim válasza:
És mi van ha az 50 köszönőembert is ő regisztrálta hogy hihetőbb legyen az egész? 12 évesen én még elhiszem hogy naív vagy, de azért a mesékbe már nem kéne hinni!
14/24 A kérdező kommentje:
Mind az 50-nek van saját fotója...
2012. jan. 25. 16:49
15/24 anonim válasza:
Ha én csinálok neked 50 saját fotót, akkor nekem is elutalsz 25e Ft-ot?
16/24 A kérdező kommentje:
Mivvan??? Mind az 50 embernek más más profilképe van, tehát mind1ik más más ember...!! Mint te meg én!!! Uhh... -.-''
2012. jan. 25. 19:47
17/24 anonim válasza:
24k ért csak szar tabletet tudsz venni ami fel cseszi az agyad mert fojton lefagy. Ink gyülyts tovább egy ipadre
18/24 anonim válasza:
Itenem! Tuti, hogy ez a legfontosabb dolog az életedben? Csakhogy felvágj vele az osztályban? Úgyis elkobozza a tanár, ha meglátja, h órán használod, vagy hazafelé akarsz facebook-ozni? Akkor meg balesetveszélyesen közlekedsz. Ha rajtam múlna 18 alatt senki sem vehetne semmilyen telefont ami többet tud egy hívásnál, és SMS-nél.
19/24 A kérdező kommentje:
Otthonra kell csak! Mert nekem szüleim nem engedik hogy hétköznap gépezzek. Amúgy mondtam hogy normális válaszokat várok!!! Eddig a kb 10válaszolóból talán 2 adott választ a kérdésemre -.-'''
2012. febr. 7. 14:59
20/24 meszaros2000 válasza:
hülye kérdésre hülye választ.:D 12 évesen hogy a f...-ba akarsz pénzt gyűjteni.? Ha meg máshogy nem megy anyuka pénztálca megkopasztása.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!