Mára vagyok kiirva, hogyan tudnám meg gyorsitani a szülést? Azért mert nem akarok kedden befeküdni, mert a dokim csak husvét után inditja be.
Szia!
Azt hallottam, hogy ha a méhlepény és a méhszäj még nem érett meg a szülésre, akkor semmi nem fogja beinditani, bärmit csinälsz. Ugy hallottam, hogy bäbakoktél a leghatäsosabb, és az biztos, hogy beinditja, én a kiirt idöpontom utän ittam, erös görcsöket csinält, tejles rendszeresek voltak, és egyre erösebbek, szenvdedtem fél napot is, de a méhszäj nem vältozott, és elmultak a görcsök. Ezt megcsinältam utäna egy hét mulva, ugyanez történt, mär sajnält a doki, de mondta, hogy méhszäj még nem érett, hogy a szülés beinduljon. ès egyszer csak, amikor nem csinältam mär semmit, akkkor magätol beindult.
Persze elötte probältam ezer mäs modszert, de mär elment a kedvem, mert lättam, hogy semmi nem segit. Pl. sok lépcsözés folyamatosan, nagy turäk, ugy, hogy mäsnap legyen izomläzad..., forro fürdö, szex, sok häzimunka, färadj ki töle, hallottam olyat is, hogy mellbimbo ingerlése, bär én ebben nem hiszek....
Tehät, ha érett a szervezeted a szülésre, akkor mär szinte bärmi beindithatja, ha nem, akkor még värnod kell. én is a 42. hétben szültem.
ha nem erett a mehed, es a baba akkor barmit csinalhatsz nem fog megindulni...a baba koktelt nem ajanlom, mert bekerul a baba szervezetebe es beinditja a belmukodeset, es belekakil a vizbe...na es ha enm indul el...akkor az neki eleg rosz...szoval sokkal tobbet artasz neki mint hasznalsz.
Szerintem varj, a baba tudja mikor kell jonnie. Tudom hogy nehez, de en is 42. heten szultem, es azt hittem sosem akar kijonni a kicsi fiam.
5 hetes kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!