Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kell előbb befeküdni?...

Miért kell előbb befeküdni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ma vagyok 4 nappal a betöltött 40ik hét után.Reggel voltam a dokimnál,megvizsgált,de még mindig 1 ujjnyira vagyok nyitva,semmit nem változott a 38ik hét óta.Négyszer voltam már oxitocinos terheléssel egybekötött NST-n de ott is max 40es fájásokat produkáltam,azt is többszöri adagemelés után. Ma dokim azt mondta,holnap be kell délelőtt feküdnöm és ha nem történik semmi,kedden megindítja.

A kérdésem,h nagyjából mi fog történni a holnapi napon? Miért nem csak kedden kell bemennem,ha akkor indítja csak meg?Miért nem várhatok itthon?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2010. máj. 30. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínű lesz megint egy oxi teszt és uh. nekem így volt és rá másnap napra indították. Labdával tágították a méhszájat reggel 8kor (nem fáj meg sem éreztem de már a legtöbb helyen zselével szokták) az amikor leesett délután 2re (kicsúszott belőlem) burokrepesztés volt ( ugy néz ki a cucc mint egy kis lándzsa, hegyes a vége ezzel megszúrják a burkot és ömlik a víz :) egy kicsit kellemetlen már ahogy matatnak aztán a víz mintha bepisilnél. én röhögtem mert fura volt ahogy éreztem hogy bugyborékolok és jön a víz helyére a levegő legalábbis olyan érzés volt de közben meg nem) fájások nélkül voltam még mindig este 8kor oxi infúziót kötöttek mert várták hogy a repesztés után magától jönnek a fájások közben sétálgattam le se ültem hogy fájásom legyen, 10kor 120 ml/óránál egy darab fájásom nem volt 11kor 3 percesek 25 másodperc volt maga a fájás (az már nagyon izmos) rá fél órára ordítottam hogy törik a csontom (kiderült hogy a szemérem csontot törte a feje, nagyon nagy volt a fiam és nem tudott becsúszni a szülőcsatornába) és már tudták hogy császáros leszek de mivel még nem kaptam meg a streptococcus miatt az utolsó antibiotikumos injekciót így még nem műtöttek és kínoztak fájásokkal (igazság szerint megkérdezték hogy bírom-e én mondtam hogy igen mert nem akartam hogy a Fiam kapja majd az infúziót az antibiotikumból meg csak 4 óránként adhatnak). Szorítok! Nekem rossz vége lett de ez a baba és az én méreteim miatt volt. 4660ra mérték indítás előtti napon és ahogy nyomkodták a hasam 60 centire saccoltak. 58 centi és 4310 grammal született. Ti hogy álltok? Én 10 napot hordtam összesen túl. Azt szokták mondani hogy ahol indítják ott legtöbbször császár lesz a vége de bízok benne hogy ne így legyen. Agyilag legyél ott és pihenj előtte lehet hogy nekem ez is baj volt mert annyira izgultam előtte éjszaka semmit nem aludtam de szó szerint semmit!!! Pihenjél mert jó hosszú napod lesz a vajúdás miatt. Gyorsan és ügyesen és írj ha megvagytok hogy milyen volt:) Irigy vagyok mindenkire aki simán tud szülni, sajnálom hogy ebből én kimaradtam sajnos.:( Na drukkolok
2010. máj. 30. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod:-) Hát valóban nem mindennapi méretekkel rendelkezett a fiacskád:-O

Nekem utoljára 36-37 hét közt volt UH-m akkor volt 3100 a gép szerint,de gondoltam bizti kisebb lenne,ha akkor születne.

Én már fejben számítok a császárra,de végülis már mind1,csak magamhoz ölelhessem végre:-)

Ő a második babám és kislány lesz,de van már egy 12 éves fiam,őt elég simán szültem,3 nap túlhordásnál ment el a magzatvizem.

Remélem nem szenvedek majd sokat,bár én irtózom minden fájdalom csillapítótól és most is ugy terveztem,h nem fogok kérni semmit (fiamnál sem volt) ,de ez most lehet,h nem fog összejönni:-/

Számításaim szerint pénteken leszek újra itthon,akkor mindenképpen megírom,h mi volt:-)

Mégegyszer köszi a választ! Üdv!

Viki

2010. máj. 30. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Várom:)
2010. máj. 31. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést! Én is várom az eredményt :)
2010. máj. 31. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!