Miért kell előbb befeküdni? (Bővebben lent)
Ma vagyok 4 nappal a betöltött 40ik hét után.Reggel voltam a dokimnál,megvizsgált,de még mindig 1 ujjnyira vagyok nyitva,semmit nem változott a 38ik hét óta.Négyszer voltam már oxitocinos terheléssel egybekötött NST-n de ott is max 40es fájásokat produkáltam,azt is többszöri adagemelés után. Ma dokim azt mondta,holnap be kell délelőtt feküdnöm és ha nem történik semmi,kedden megindítja.
A kérdésem,h nagyjából mi fog történni a holnapi napon? Miért nem csak kedden kell bemennem,ha akkor indítja csak meg?Miért nem várhatok itthon?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Köszönöm a válaszod:-) Hát valóban nem mindennapi méretekkel rendelkezett a fiacskád:-O
Nekem utoljára 36-37 hét közt volt UH-m akkor volt 3100 a gép szerint,de gondoltam bizti kisebb lenne,ha akkor születne.
Én már fejben számítok a császárra,de végülis már mind1,csak magamhoz ölelhessem végre:-)
Ő a második babám és kislány lesz,de van már egy 12 éves fiam,őt elég simán szültem,3 nap túlhordásnál ment el a magzatvizem.
Remélem nem szenvedek majd sokat,bár én irtózom minden fájdalom csillapítótól és most is ugy terveztem,h nem fogok kérni semmit (fiamnál sem volt) ,de ez most lehet,h nem fog összejönni:-/
Számításaim szerint pénteken leszek újra itthon,akkor mindenképpen megírom,h mi volt:-)
Mégegyszer köszi a választ! Üdv!
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!