Mibe fektetnétek be 10000000ft-ot h megérje és meg is élj belőle?
Figyelt kérdés
Örököltem 10000000ft-ot már kifizettem az adót ez tisztán maradt segítsen valaki ,h miben érdemes forgatni a pénzt h hosszú távon megéljek belőle,és a gyerekeimnek is maradjon majd vagyis fialtassam a pénzt erre várok tanácsot köszi .2012. jan. 15. 12:46
1/5 anonim válasza:
Normális helyen vegyél lerobbant/lepusztult házat/lakást, és újítsd fel. Ha magad csinálod, elég olcsón kijöhetsz belőle.
Add ki bérbe, amíg nem normalizálódik a lakáspiac, utána meg add el, és keress másikat.
2/5 anonim válasza:
10 millióból nem lehet annyi hasznot realizálni, hogy abból megélj, csak ha indítasz valami nagyon jól menő vállalkozást, de ahhoz egyrészt érteni kell, másrészt rizikós.
10M-ból nem nem nagyon rizikós befektetéssel úgy, hogy a tőke ne inflálódjon el (vagyis az inflációt a tőkédben tartod!) és adózol is utána 25-30e forintot lehet tisztán és legálisan kivenni.
Többet csak rizikóval, de ugye ott meg fennáll a lehetősége, hogy nemhogy 0 ft-ot realizálsz, hanem még bukod is a tőkét.
4/5 A kérdező kommentje:
sziasztok bocsi elírtam igen 10 millióról van szó
2012. jan. 15. 17:48
5/5 anonim válasza:
Ha kölcsönadod egy évre ügyvédi szerződéssel, akkor egy év múlva 12 misit adok vissza. Ha érdekel, írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!