Mennyi pénzt tudtok félrerakni havonta? Gyerek van?
Szülőkkel lakom, de én sajnos egy fillért sem tudok félre rakni. Mire haza adom a részem és kifizetem a számláimat nem marad félrerakni való csak hogy megéljek belőle :(
22/L
Mi fél éve vagyunk házasok, nincs gyerek.
Mi úgy rakunk "félre", hogy ha kapunk vissza boltból, akárhonnan 200 ast, akkor bedobjuk a dobozba, így kb havi 15-25 ezer összejön. Nagyon jó módszer, mert nem vesszük észre, azt a pár 200 ast, és jó érzés amikor sok összegyűlik belőle :)
Illetve van egy havi 12000 Ft os megtakarításunk.
26/L
Gyerek nincs, otthon lakom. Így olyan 30-35 ezret tudok félrerakni havonta, amikor nem jön be semmi "extra" (muszáj nadrágot vennem, vagy fodrász... Nagyon visszafogom ezeket, de azért néha mégiscsak elkerülhetetlen, hogy ilyenekre is költeni kelljen.)
Amúgy minimálbér, úgyhogy elég szűkösen élek, hogy tudjak félrerakni, de szerintem fontos, hogy legyen egy kis tartalékom, ezért vállalom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!