Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 10 milio forintod hogy...

Van 10 milio forintod hogy csinálsz belőle 20-at? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha nektek volna 10.000.000 ft-totok hogyan csinálnátok belőle 20-at ?Milyen vállalkozásba kezdenetek ? Mibe fektetnetek be ? Úgy csinálva h nem sok idő alatt 1-2 alatt megduplázzatok ?
2012. jan. 7. 20:30
1 2
 11/11 yuda ***** válasza:

Nem vagyok túlképzett szakember, de azt olvasom innen-onnan, hogy nagy kockázat árán lehet nagyot nyerni, de abban a bukás veszélye is nagy.

Ha biztosra akarsz menni, max. 10%éves haszon- szerintem ne célozd meg a dupláját, mert olyan nincs, vagy mint említettem pl. elkezdesz tőzsdézni, de ahhoz sok idő, tapasztalat, odafigyelés kell, jól átlátni a világpiacot, folyamatosan tájékozódni..stb.

Gondold át, hogy óriási kockázat és vagy bejön vagy nem, vagy inkább a biztosra menni- akkor viszont lassan, lassan. :)

2012. jan. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!