Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » PSP 3004est eladok, mondanátok...

PSP 3004est eladok, mondanátok árakat, amennyiért megvennétek? (Lent böv. )

Figyelt kérdés

PSP 3004es, 4 Gigás memória kártyával, rajta néhány játékkal, köztük God of War. Töltő nincsen hozzá sajnos, mert azt az öcsém ügyesen elintézte, így lemerült állapotban tudom csak eladni, de a vevő nyugalma érdekében elvihetjük valahova, feltölteni, hogy megbizonyosodhasson annak megfelelő működéséről.

Pest környékén vagyok elérhető, a pontosabb adatokat privátban.

Árakat is írjatok légyszíves, köszönöm.

2012. jan. 1. 04:30
 1/4 anonim ***** válasza:
erre a vatera és társai valók
2012. jan. 1. 10:03
 2/4 yuda ***** válasza:
Azt mondanám, ha valóban tisztességesek a szándékaid, hogy vegyél hozzá akár használt töltőt, de valami legyen, mert ez így elég furán fog lejönni és az érdeklődők 3/4 része már nem is fog jelentkezni (lehet még keveset is mondtam), mert macerás, kétes, és pénzt kiadni, ha már úgyis használt a dolog, úgy adnak az emberek, ha minél inkább megbízhatóbb a dolog.
2012. jan. 1. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 2 éve adtam el egy új, bontatlant (nyereményjátékon nyertem), akkor 45e volt a bolti ára, én 30-ért tutdtam eladni. Ha tényleg lemerülten akarod eladni akkor 10-12e forint, ha találsz hozzá töltőt és működőképessé tudod varázsolni akkor max. egy huszas amennyiért reálisan el tudod adni. Szaküzletekben meg szervízekben ahol vesznek ilyen dolgokat ne nagyon kopogtass, mert nekem az újjat is csak 15e-ért vették volna meg.
2012. jan. 1. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. 2. és 3. válaszoló, jogos a dolog, amit mondasz második, lehet gyanakodni hogy nem tisztességes úton lett szerezve, és neked is 3. .. sokkal megbízhatóbbnak tűnik, ha működőképes és töltő is van hozzá.

Különben nem tudom a reális árát, mert tavaly kaptam születésnapomra ajándékba, de az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez egy limitált külsővel rendelkező kiadványa a 3004esnek.

Ha szükséges, képet is rakhatok fel róla. Csak a hátulja van megkarcolódva, és a mintája az L mellett fel van gyűrödve.

Kijelzőn mikrokarcolások, pár darab, mindössze ennyi hibája van, de rakhatok képet, ha valakit érdekelne, ha töltővel, feltöltött állapotban csak, akkor az is megoldható.

2012. jan. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!