PSP 3004est eladok, mondanátok árakat, amennyiért megvennétek? (Lent böv. )
PSP 3004es, 4 Gigás memória kártyával, rajta néhány játékkal, köztük God of War. Töltő nincsen hozzá sajnos, mert azt az öcsém ügyesen elintézte, így lemerült állapotban tudom csak eladni, de a vevő nyugalma érdekében elvihetjük valahova, feltölteni, hogy megbizonyosodhasson annak megfelelő működéséről.
Pest környékén vagyok elérhető, a pontosabb adatokat privátban.
Árakat is írjatok légyszíves, köszönöm.
Köszönöm. 2. és 3. válaszoló, jogos a dolog, amit mondasz második, lehet gyanakodni hogy nem tisztességes úton lett szerezve, és neked is 3. .. sokkal megbízhatóbbnak tűnik, ha működőképes és töltő is van hozzá.
Különben nem tudom a reális árát, mert tavaly kaptam születésnapomra ajándékba, de az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez egy limitált külsővel rendelkező kiadványa a 3004esnek.
Ha szükséges, képet is rakhatok fel róla. Csak a hátulja van megkarcolódva, és a mintája az L mellett fel van gyűrödve.
Kijelzőn mikrokarcolások, pár darab, mindössze ennyi hibája van, de rakhatok képet, ha valakit érdekelne, ha töltővel, feltöltött állapotban csak, akkor az is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!