Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ezt megvennétek? Mosogatógép

Ezt megvennétek? Mosogatógép

Figyelt kérdés

[link]

egyátalán használtan vennétek?

nekem elég olcsónak tűnik, sejtem hogy nem tökéletes

2011. jan. 24. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Semmikeppen sem...

ad1) 4 eves

ad2) vizzel müködik, ki tudja mennyire lett ápolva (gondolok itt a viz lágyitására, vizkötelenitésre)

2011. jan. 24. 09:37
 2/12 A kérdező kommentje:

4 év sok idő?

úgy gondolom nem olyan sok...bár valamiért biztos eladó..

2011. jan. 24. 09:40
 3/12 anonim ***** válasza:

hát, en örülök, ha egy mai mosogep/hütögep/Tv kibir ennyit.

Sajnos a regi szep idök, amikor egy mosogep/hütögep/Tv ment folyamatosan 20évig, annak vége...:(

2011. jan. 24. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:
4 év az az idő, ami alatt ezek az eszközök elromlanak. Talán azért adják el, mert már kezdi megadni magát a dolog. A Whirlpool termékei csak közepes minőségűek, ahogyan a Zanussi és társai is. Erősen ellenjavalt még újonnan is.
2011. jan. 24. 10:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább tovább gyüjtenék egy újra!
2011. jan. 24. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 év után lett csapágyas, és további 2 évig még zörgött (javíttatni nem érte meg). Újat vegyél.
2011. jan. 24. 10:20
 7/12 anonim válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal! Ne vedd meg!

Legfeljebb akkor ha egy idős néni használta aki 3 hetente egyszer elindította! :)

2011. jan. 24. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát, ez egy kicsit más kategória mint M-es méretű nadrág vagy felső vásárlása. Az ha elszakad, akkor megvarrod. De egy meghibásodó készülék szervizelése egy kicsit többe kerül. Gondolom a gyerek mellett jól jönne egy ilyen gép.

A késleltetett indítást egyszerűen egy kapcsolóórával meg tudod oldani egy ezresből ha mégis úgy döntesz hogy megveszed a masinát. Ha kell, segítek hogyan kell. Ha esetleg miskolci vagy, a gép beüzemelésével is akár.

2011. jan. 24. 10:44
 9/12 bp1985 ***** válasza:
Mivel wh, ezért semmiképp.
2011. jan. 24. 17:25
 10/12 anonim válasza:
Én is a vaterán vettem mosogatógépet usamami nevű eladótól. Németből hozza be őket, rengeteg van neki. Én Mielet vettem, 17 éves, és 100x szebben dolgozik, mint anyósom 5 éves Whirlpoolja. A Miele a legjobb márka, bátran ajánlom!!!
2011. jan. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!