Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megvennétek így ezt a mosógépet?

Megvennétek így ezt a mosógépet?

Figyelt kérdés

"A" mosógép: "Keveset használtuk, (valószínű, hogy ez lett a veszte) mivel a hétvégi házban volt. Tökéletesen működik, azt kivéve, hogy csapágyas lett. Ez is csak a hangjából érzékelhető. Ugyanúgy mos, centriz, csak néha megnyekken a csapágy.

Nem hangos és csak akkor csinálja amikor forgatni kezdi a dobot. Egy nyekkenés az egész, vagy a csapágy vagy csak csak az ékszíj csúszik. Eladtuk a nyaralót és hazahoztuk a dolgaink. A nyár végén volt utoljára használva ott. A hétvégén bekapcsoltuk, hogy munkásruhát kimossuk és ezt csinálta. Két adag lett mosva, tökéletesen mos, centrifugál, csak van ez a hang. De nem vagyok mosógépszerelő és nem tudom melyik lehet. Nagy baj nem lehet, mert mindent egyéb tökéletes"

10 000.-

"B" mosógép: " Hibás! Annyi hibája van, hogy az öblítőszer lefolyik a programok futása alatt. A programkapcsoló jó. Szerelő nem látta.

Csak anyit szeretnék mondani ez nem nagy hibája a gépnek,a fedlapot levéve a mosószer adagolón van egy kis kar. Ezt az alatta lévő rezécett felületen lehet állítani hogy a viz sugarat a megfelelő irányba, rekeszbe nyomja. Ez egyszerü kopásból eredő hiba."

10 000.-

Melyiket vegyem meg? Most költözök el otthonról, és nincsen új mosógépre pénzem.

2011. jan. 18. 17:14
 1/2 bp1985 ***** válasza:

Attól, hogy áll, nem lesz csapágyas... Agyon van használva, azért csapágyas. Ilyen mesének nem szabad bedőlni.

A másikra is kell költened.

Egyiket sem venném meg semmiképp. Vaterán, meg ilyen helyeken lehet kapni hajdú, meg hasonló, öregebb, de működőképes mosógépet. Nekem is az van, mivel örököltem, és jobb, mint a mostaniak. Nem kell mindenféle sz@rt cserélni benne évente.

2011. jan. 18. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek a tipusát is írd le.Elöl-vagy felültöltősek ?

Az elsőt --ha módodban áll-nézd meg,érdeme volna a hátlapot/vagy elöltöltősnél a burkolatot/ leugrasztani,és onnét megnézni,mi adja a hangot.Ha a csapágy--hagyd !

2011. jan. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!