Mi lehet ennek a sztorynak a következménye? Fel akarnak jelenteni csalás és sikkasztás vádjával! Vagy mit csináljak?
A sztory a következő:
Kb 2 hete egy férfi egy internetes árverésen (v betűvel kezdődő) megvett tőlem valamit, rá 1 hétre megjött a pénz, én becsomagoltam és fel is adtam postán a terméket! (erről csak a számla van meg) De elméletben még a mai napig nem ért oda, Az illető azt mondta h mivel én nem adtam fel ezért rendörségi eljárást fog indítani csalás és sikkasztás néven! A postán nem lehet utánajárni a csomagnak mert sima egyszerű csomagként lett feladva!
Ennek most mi lehet a következménye?
Amúgy 1900 Ft-ról van szó..
20.000forint alatt maximum szabalysertes,a kekek meg sem mozdulnak.
valoszinu,hogy az tortent,hogy a vasarlod atvette a cuccot,latta,hogy nem ajanlva adtad fel,tehat nincs egyertelmu nyoma az atvetelnek,erre beprobalkozik,hatha visszaadod a penzt,ergo ingyen jutott a cucchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!