K2k2k2 kérdése:
Ez csalás vagy nem?
Figyelt kérdés
Vaterán hirdettem egy terméket de lejárt az aukcióm ugy hogy nem ment el. 40 ezres tételről van szó. Volt egy érdeklődőm aki egy másik termékem leütésével vette fel velem a kapcsolatot aminek az értéke pár száz forint de a 40 ezres immár inaktív aukciómban szereplő terméket szerette volna megvásárolni. Ez igy már szabályos vagy igy is csalás ?2011. nov. 6. 23:52
1/4 anonim válasza:
Csalás de a vatera ezt sosem fogja megtudni.
2/4 anonim válasza:
Ha lejárt az aukció és senkinek nem kellett, akkor miért csalás?
3/4 anonim válasza:
Nem csalás.
Csak kimaradt a vatera a buliból. Add el neki. Szerintem, ha úgy fizet mint ahogy a vaterán meg volt hirdetve és vállaja a vevő akkor hajrá.
Én ilyenkor a vatera jutalékot levonom belőle így ő is én is jól jártam. Olcsóbban megkapta a cuccot és nekem nem kellet kifizetni a jutalékot, bár így "elvesztettem", ezt a kis pénzt. De bejött a termék várható, illetve meghirdetett ára.
4/4 anonim válasza:
Egyszer vettem egy parfümöt a Vaterán valakitől. Most már személyesen keresem meg. Nehogy már azért, mert egyszer ott vettem tőle, életem végéig csak a Vaterán keresztül adhat el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!