Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gazdag vagy, ha igen hogy...

Gazdag vagy, ha igen hogy csinálod?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyertem másfél milliót a lottón, és befektettem mindet.
2011. dec. 21. 15:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy gazdag?

Én úgy érzem, hogy jól élek, nem számolgatok minden forintot, minőségi árut szoktam venni, járok pihenni és szórakozni, valamint kb 5 évre elég tartalékom van.

De korántsem vagyok klasszikus értelemben vett "gazdag", akinek villája és sportkocsija van.

2011. dec. 21. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
kulfoldon elek es dolgozom......ennyi a titka......otthon soha ne vard hogy gazdag leszel......meg azert tenni is kell vmit mert sokan csak sajnaltatjak magukat hogy ok milyen szegenyek,meg nekik milyen rossz....csak az a baj hogy itt meg is allt a tudomany mert egy gazszalat arrebb nem tenne hogy ez ne igy legye........arrol meg nem is beszelve hogy aki sajnaltatja magat az elobb utobb valoban sajnalatra melto helyzetbe kerul...
2011. dec. 21. 15:10
 4/11 A kérdező kommentje:
persze ez relatív, én most konkrétan arra gondolok, akinek luxuslakása és luxus kosija van, vagy leaglábbis megengedhetné magának.
2011. dec. 21. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálad mi a luxus, de nekem van Budapesten a XII. kerületben egy 55 milliós tehermentes lakásom, egy Audi A6-os gépkocsim és gyakorlatilag semmilyen gondom nincs a megélhetéssel.

A külföldön dolgozónak mondanám, hogy attól hogy valaki külföldön dolgozik, még nem gazdag, ottani viszonylatban csórónak számít! Persze ha csak nem a szakmádban helyezkedtél el.

2011. dec. 21. 15:14
 6/11 A kérdező kommentje:
ma 15:14 és te pl hogy csinálod? mit dologozol?
2011. dec. 21. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
A lakást örököltem a nagyszüleimtől, saját vállalkozásom van, ami eléggé jól megy, így nem jelent fenntartani egy jobb autót. Régebben el sem tudtam képzelni, hogy ilyen autóm lesz.
2011. dec. 21. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
A6-osnak uzenem......a szakmamban dolgozok itt kulfoldon is.....(gepesztechnikus vagyok).....azzal nagyon jol lehet keresni......az ilyen kuli munkakkal mint mosogatas pultozas stb azokkal tenyleg nem lehet semmire sem vinni kulfoldon......
2011. dec. 21. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Végre már nem csak a siránkozás megy itt, hanem egymásra licitálunk gazdagság terén :))

Lehet hogy elindult egy jó úton az ország?!

2011. dec. 21. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:

jol kell tudni nosulni mokuskaim.

:)

kis kapcsolati toke,kis partpenznyulas es megy minden a maga utjan,a tobbi lari-fari

:)))

gyurcsanyi fegyenc vagyok,jol meno vallakozo,partelnok,parkett tancos bohoc,zseni es toto kutya gazdaja

2011. dec. 24. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!