Gazdag vagy, ha igen hogy csinálod?
Mit jelent, hogy gazdag?
Én úgy érzem, hogy jól élek, nem számolgatok minden forintot, minőségi árut szoktam venni, járok pihenni és szórakozni, valamint kb 5 évre elég tartalékom van.
De korántsem vagyok klasszikus értelemben vett "gazdag", akinek villája és sportkocsija van.
Nem tudom nálad mi a luxus, de nekem van Budapesten a XII. kerületben egy 55 milliós tehermentes lakásom, egy Audi A6-os gépkocsim és gyakorlatilag semmilyen gondom nincs a megélhetéssel.
A külföldön dolgozónak mondanám, hogy attól hogy valaki külföldön dolgozik, még nem gazdag, ottani viszonylatban csórónak számít! Persze ha csak nem a szakmádban helyezkedtél el.
Végre már nem csak a siránkozás megy itt, hanem egymásra licitálunk gazdagság terén :))
Lehet hogy elindult egy jó úton az ország?!
jol kell tudni nosulni mokuskaim.
:)
kis kapcsolati toke,kis partpenznyulas es megy minden a maga utjan,a tobbi lari-fari
:)))
gyurcsanyi fegyenc vagyok,jol meno vallakozo,partelnok,parkett tancos bohoc,zseni es toto kutya gazdaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!