Vajon ezek alapján milyen munka illene hozzám? (lent)
Figyelt kérdés
tudom, hogy elsőre furán hangzik de nincs jobb ötletem:( minden álmom h énekesnő és színésznő legyek és megvan hozzá a tehetségem is, de hogy induljak el??:O ha sok pénzem lenne, biztos, hogy nyitnák egy menhelyet. nagyon szeretem sőt imádom a kutyákat és a macskákat. de inkább a kutya! nagyon félénk vagyok és nem vagyok képes bármilyen problémát egyedül megoldani. tudtok vmit segíteni?? és ne röhögjetek ki h ilyen hülye kérdést tettem ki ebbe a kategóriába. köszíí!;D2011. dec. 19. 21:40
1/4 anonim válasza:
"nagyon félénk vagyok" - de akkor hogy akarsz színésznő lenni?!
2/4 A kérdező kommentje:
ha lenne rá lehetőségem, hogy elkezdjem, és ha egy színész mondaná azt, hogy jó vagyok, akkor nem lennék félénk
2011. dec. 19. 22:02
3/4 anonim válasza:
ja, akkor ezt a pályát felejtsd el.
4/4 anonim válasza:
szerintem meg ha erre vágysz akkor próbálkozz ne hagyjad hogy más mondja meg attól még hogy szerény vagy vagy akármi leeht változtatni az emberek azért mondják hogy nem vagy képes rá mert sokan megkeseredettek ne rájuk hallgass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!