Milyen munka lenne nekem való ez alapján? (lentebb)
Imádok információk után kutatni, főleg interneten. Akármiről legyen szó, pl: hogyan kell hivatalos dolgokat elintézni, akár külföldön is, vagy műszaki cikkeket hol érdemes venni, és melyiket-legjobbat a legjobb áron, vagy pl utazásokhoz infókat gyűjteni, hova, miért érdemes menni-repülőjáratok, szállodák, stb.
Egyébként 3 idegen nyelven beszélek, van egy diplomám, idegenforgalmi, gyorsan tanulok, könnyen. Gyorsan dolgozok. Most adminisztratív munkát végzek, elég uncsi, semmi változatosság, fejlődési lehetőség. Nem tudom, mi lehetne még fontos.
újságírás, vagy valami tévénél aki az infókat begyűjti. Ha a bulvár érdekel akkoratv2 vagyazrtlklub ha pedig tényleg úgy van ahogy állítod és széles érdeklődési köröd van akkor echostb van olyan műsor ahol tényleg hírek vannak. Egyértelmű nekem hogy az újságírás vagy a tévénél a helyed. Riporter is lehetnél, ha kommunikációs szinten beszélsz akkor akár külföldi utakon is dolgozhatnál. Ezenkívűl gondolj bele: gazdaság politika azt hiszem van egy ilyen műsor ahol magyarország tájait mutatják be. De ilyen téren még biztos széles a kínálat. Szerintem van benne lehetőség. Viszont akkor mindenhez kell érteni egy kicsit.
Ha a fentiek mégis hidegen hagynak még mindig ott van a tv2naott tudsz például a celebek magánéletébe turkálni, ha ahhoz van kedved az is egy lehetőség. Ilyenekbe gondolkodj. Nekem ez egyértelmű. Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!