Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az Európai Unió felbomlik...

Ha az Európai Unió felbomlik lehet háború Európában?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 21:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerinted az ingyenélők fogynának el? Ugyan, miért?

Nekik megvan a papírjuk a leszázalékoltságról, a nagycsaládosságról stb., míg a rendesen dolgozónak ugyebár ezek nincsenek. Szóval szerintem simán mi mennénk a frontra, nem ők!

2011. dec. 20. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
kezeltesd magad!
2011. dec. 20. 11:51
 13/19 anonim válasza:

Szerintem nem az Európai országok között lesz a balhé, hanem a Közel-kelettel. Pillanatokon belül elfogy minden olajuk, vizük pedig nincs. Viszont van baromi nagy haderejük, Európának meg vize.

Én ettől félek!

2011. dec. 21. 11:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Milyen baromi nagy haderejük!? A Közel-Kelet-nek például nincsen GPS-e se, enélkül nagyobb hatótávolságú rakétákat nem tudnak kilőni.
2011. dec. 21. 12:59
 15/19 Burito válasza:
Kizárt. Ma már nem háborúkat vívnak gazdasági javakért, hanem elárasztják visszafizethetetlen IMF hitelekkel, átveszik a közműveket, a médiát bla bla.. Magyarország erre jó példa.. (sajnos) 20 év alatt háborút vívtak és vívnak is ellenünk amiből már nem jöhetünk ki győztesen, ha van EU ha nincs. Ma már nem kell tankokkal masírozni és kardokkal fejeket csapkodni, lovon ülve hátranyilazni...
2011. dec. 24. 00:14
 16/19 anonim válasza:
Buritoval teljesen egyetértek. Pénzügyi-gazdasági háború folyik, láthatatlan globális nagyhatalom (hatalmak) által. M.o vesztes pozicióban van. Persze lehet, hgoy túl sokat hallgatok Bogár Lászlót, meg Echo-TV-t, de ezt el tudom hinni.
2011. dec. 24. 08:07
 17/19 anonim válasza:
Az embereknek előbb-utóbb elegük lesz a virtuális háborúból. Koszovó, Közel-Kelet, Észak-Afrika, csődbe menő európaiak (görögök, írek, spanyolok, nagyjából mindenki), határontúli magyarok, romák (nem csak nálunk). Ha ezeket összerakjuk, abból belátható időn belül háború lesz. Plusz ott van még USA-Kína-Oroszország... 50 év múlva nem ilyen lesz a térkép, az biztos.
2011. dec. 24. 16:13
 18/19 anonim ***** válasza:
11/17-es, én az ingyenélő politikusokat írtam,de a sok érdem nélküli "rokkant" is megérdemelné hogy tizedeljék őket. Most azok miatt macerálják a valós rokkantakat is!!!!Szóval egy háború már kell.
2011. dec. 25. 09:07
 19/19 anonim válasza:

nem lesz. anno az unió lényege egységes ország létrehozása volt. ettől mára nagyon messze vannak és tudják, hogy egy háborúval jobban betennének maguknak.

de mért is bomlana fel? hisz minden európai országot ugyan az az érdekcsoport vezet.

"mért támadjam meg az egyik országommal a másik országomat?"

persze háború lesz még, de nem hiszem, hogy az unió miatt. ha meg mégis, akkor valami nagyon nagy titok lappang a függöny mögött.

2011. dec. 29. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!