Háború lesz 5 éven belül?
Elég sok tény van amire erre add okot...
1.: MTV1-en a híradóban mutatták a metró vonalak atombiztos voltát. 48000 ember fér el benne és a generátorok 6 hónapig bírják
2.: A Margitsziget alatti atombiztos óvóhelyet rendbe hozták, ahol a parlamenti vezetőink, és a vezérkar számára vezetési pontot újítottak fel.
3.: A Gellért-hegynek támaszkodó Országos Légvédelmi Parancsnokság 40 m. mélyen lévő bunkerrendszerének kábeleit kicserélték. A készletek feltöltése megkezdődött. 4.: Az MTV 1-en a híradóban bemutatták, a Csepeli lakótelep alatt titokban húzódó bunkermúzeumot, melyet megnyitottak a nagyközönség színe előtt.
5.: A Semmelweis Orvostudományi Egyetem 20000 db ( Húszezer! ) gázmaszkot, és vegyvédelmi öltözetet rendelt, amelyeket le is szállítottak annak rendje és módja szerint.
6.: A DEMOKRATA magazinban 5 héttel ezelőtt egy argentin kisfiú neplóját közölték le a több hónapos zavargásokról, amely Buenos Aires városát pokollá változtatta miután az IMF leminősítette őket, és kitört a lázongó pokol..A város halálos csapdává változott, halottak az utcán s.t.b. Miképpen tud az okos ember vidékre lehúzódni, ahol még önellátásra be lehet rendezkedni.
7.: Könyvek jelennek meg az önellátó családi gazdaságokról, a TÚLÉLÉS TITKA címmel.
8.: A BARIKÁD hetilap leírja a 3 héttel ezelőtti számban, hogy miképpen védhetjük meg magunkat. Svájcban 274000 atombiztos óvóhely van, és itthon is egyre több cég él abból, hogy ilyen óvóhelyeket építenek a családi házak pincéiből nyíló kazamatának végébe, és pánik-szobákat alakítanak ki a lakásokban.
9.: ANGELA MERKEL azt mondja, hogy " Európában senki ne gondolja, hogy nem lesz háború a közeli jövőben."
10.: Anglia bejelentette, hogy megvédi országát, és annak határait. Megkezdte a felkészülést a harcra.
11.: A mozgósítás, és az összeírás már nyíltan zajlik itthon is.
12.: A tartalékos tiszteknek és a mozgósító szolgálatnak kötelező a hajukat lenyírva a behívási-kiértesítési protokollnak megfelelően - magukat azonnal elfogadhatónak és fizikailag szinten-tartani!
13.: kiküldték a tartalékos-mozgósítási behívót a tartalékos állományú magyar NATO katonáknak IS
Olvastam már nem ilyen "szélsőséges" oldalon is ezt a cikket de azt most hirtelen nem találtam meg.
Amúgy szerintem egy ideig biztos nem lesz háború.Ez maximum erőfitogtatás de szerintem még az se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!