Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy adott terméket kell...

Egy adott terméket kell ajánlanom, bemutatnom. De mivel nem vagyok marketinges nem nagyon értek hozzá. Pl:. Ékszer Miért vegyék meg az emberek? Kinek ajánlom? Miért jó? Előre is k ö s z i.

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 19:17
 1/2 anonim válasza:

Órára, vagy hova kell? Konkrét ékszer, vagy neked kell ezen belül pontosítanod?

Ha pontosítasz és részletezel, jobban tudnék segíteni :)

2011. dec. 6. 19:38
 2/2 anonim válasza:

Egyébként általánosságban, gondolom valami marketing óra.

Ha ékszer kategóriát adtak meg, pontosíts, találj ki valami konkrétat, például egy órát, ami ébresztőnek rezgős funkcióval rendelkezik. Vagy egy gyűrűt, amiben monitor van, és szöveg tölthető rá. (hülye ötletek, de érteni fogod a logikát, a felépítéshez)

Ehhez építsd fel a többit.

Találd ki, kinek ajánlod - például azoknak, akik valamilyen helyzetben nem használhatnak telefont, és hangos csörgés sem megengedett -pl. ajánlhatod diákoknak, órára, dolgozatírásnál, vagy gyógyszerbevételhez figyelmeztetésnek, míg a másik példánál egyértelműen a dolgozat/zh, egyébíróknak.

Miért vegyék meg- mert ezzel könnyebben írhatják meg a dolgozatot, mert ez diszkrétebb riasztás, mint a hangosan pityegő telefon, stbstb

Remélem segítettem, és érted, és ki tudsz találni valamit.

Ötletelj!

Amikor nekünk volt csoportépítőn ilyen feladatunk, valami képtelen hülyeséget találtunk ki, nem emlékszem már, tán memóriafrissítő muffint - és sütöttem is hozzá muffint, és be is vittem az előadásunkra. Mit ne mondjak, nekünk volt a legnagyobb sikerünk, és végigröhögtük az egészet.

Persze ez attól függ, milyen légkörben kell ezt előadnod, ezért is kérdeztem ezt :)

2011. dec. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!