Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy marketinges tényleg olyan...

Egy marketinges tényleg olyan sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy egy marketingesnek naponta nagyon sokat kell dolgoznia. Olyanokról hallottam hogy minimum 12 óra, de még ennél is többet szoktak.

Ha valaki ért hozzá, légyszíves segítsen mert pályaválasztás előtt állok és fontos lenne.

2011. aug. 20. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Értelemszerűen cégtől függ. Van, ahol hétvégén is kell dolgozni, és még marketingesnek sem kell hozzá lenni. :)

Egy bankban dolgoztam egy darabig, ott a marketingesek 10-re jártak és 6-7 körül mentek haza, egy másik munkahelyemen 9-től 5-ig dolgoztak. Minél nagyobb egy cég, annál valószínűbb, hogy keveset kell dolgozni, de mint mondtam egyedi cégfüggő.

2011. aug. 20. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem kell nagyon sokat dolgozni. Valaki tudna nekem segíteni egy válasszal? :D
2011. aug. 22. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Cég-, és nem szakmafüggő, kérdezz rá konkrétan ott, ahova menni akarsz talán...
2011. aug. 22. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Hallod, én még azt sem tudom hogy konkrétan mit csinál egy marketinges xd, nem azt hogy melyik céghez akarok menni...
2011. aug. 23. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Tehát marketinges szeretnél lenni, de nem tudod, hogy az mit csinál. Az egyetlen lényeg, hogy ne kelljen sokat dolgozni :) Ugye te is érzed? :)
2011. aug. 23. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát nem xD

Amúgy tanulunk marketinget, szeretem is, de a gyakorlatban nm tudom mit kellene csinálni :D

Nem az a lényeg hogy keveset kelljen dolgozni, hanem hogy ne túl sokat :D

2011. aug. 24. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátom marketingügynökségnél dolgozik, ő sokat dolgozik nagyon. De ahogy fentebb is írták, a másik oldalon, tehát a megrendelő oldalán nem olyan vészes a meló.
2011. aug. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!