Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb csalódáso...

Mi volt a legnagyobb csalódásod a teszvesz/vatera rendszerben? Vagy az ott meghirdetett termékekben és az eladókban?

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint egy reciruci nevű eladóval volt konfliktusom, azóta minden negatív értékelést elolvasok, még akkor is, ha eltörpül a számuk a pozitívok mellett.

[link]

ez a lapja, nagyon gáz amiket írnak róla...kár, hogy nem olvastam el...én egy Buzz Lightyear bábut vettem tőle, amit kb még a kutyámnak se adnék oda... :S

2011. dec. 6. 14:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

reciruci hamisítványokat árul. és drágán. a buzz figurát 1000 Ft-ért vettem, lekopott 2 perc alatt a festés róla, szétesik, egyszerűen bóvli, gagyi sz*r. Tudtam, hogy nem egy hú de játékot vettem, de ennyire gagyiságért max 100 Ft-ot adtam volna.

Igen az elmérés...az is jó vicc, sokszor jártam így. De nevetni fogtok: valaki DIREKT méri el. Pl egyszer nézegettem egy nacit, amiben nem volt méret címke. Kérdeztem, leírta a méretét. megírtam, hogy oké akkor az xs-es lehet és nekem kicsi. Megfigyelt termékek között volt, így küldte az üzit a rendszer, hogy licitálnak rá. Nem is figyeltem melyik árura írta, így megnéztem, és láss csodát, az én üzim törölve, más is kérdezett, neki megírta, hogy S/M-es...hát biztos meglepődött aki végül hazavitte :S

Az állapotban szoktam még csalódni, ennek ellenére negát nem adtam még.

Olyan is volt, hogy én az ajánlott postáért fizettem, erre feladja sima elsőbbségivel, ugyan megkaptam, de a postás figyelmeztetett, hogy tuti elkeveredik, ha nem vagyok épp itthon mikor jön. Erre a kérdésemre azt írja az eladó (akinek ez a 120. eladása kb), hogy "nem tudtam mi a különbség" persze, neki így 200 Ft-ja marad eladásonként....:SSSS

Meg hogy "uniszex" valami. Pl vettem egy órát, ami olyan batár vastag lett a kezemre, hogy röhejes :) a méret leírásnál vastagságot nem írt, pozitívat adtam, mert végülis én nem kérdeztem rá, de a név szerint UNISZEX, vagyis minimum egy női kézre azért rátehette volna :)

A bosszúnegatívot is szeretem. Egyszer eladtam 3 db pólót 1 ft-ért, személyes átvételt szeretett volna a vevő, megbeszéltük mikor és hol, cseszett eljönni. Hívtam, nem vette fel. A féléves babámmal másztam el a megbeszélt helyre szakadó hóesésben, biztos a vevőnek nem volt kedve hóban jönni. De mire is való az e-mail, telefon...legközelebbre azt írtam, jöjjön el a lakásomra, mert mégegszer nem szeretnék pórul járni (nem indokolta miért nem jelent meg), erre megsértődött, hogy ne szabjak neki ilyen feltételeket, mert nem megy el senki lakására, nem bízik senkiben. Bevágtam a negatívot, ő meg visszanegázott, mondván nem is kérdeztem miért nem jött el a megbeszélt helyre, utána meg "teljesíthetetlen feltételeket" szabtam meg....anyád. és ez csomag ingyen pólóért...

Szóval ilyenek. :)

2011. dec. 12. 07:55
 12/12 anonim válasza:
Én is belefutottam reciruciba. Elfelejtette elhozni a megrendelt árut a megbeszélt helyre, és még neki áll feljebb, letagadja, hogy ott jártam. Ezután én is alaposabban megnézem a negatív értékeléseket is.
2019. okt. 25. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!