Mi volt a legnagyobb csalódásod a teszvesz/vatera rendszerben? Vagy az ott meghirdetett termékekben és az eladókban?
Nekem személy szerint egy reciruci nevű eladóval volt konfliktusom, azóta minden negatív értékelést elolvasok, még akkor is, ha eltörpül a számuk a pozitívok mellett.
ez a lapja, nagyon gáz amiket írnak róla...kár, hogy nem olvastam el...én egy Buzz Lightyear bábut vettem tőle, amit kb még a kutyámnak se adnék oda... :S
reciruci hamisítványokat árul. és drágán. a buzz figurát 1000 Ft-ért vettem, lekopott 2 perc alatt a festés róla, szétesik, egyszerűen bóvli, gagyi sz*r. Tudtam, hogy nem egy hú de játékot vettem, de ennyire gagyiságért max 100 Ft-ot adtam volna.
Igen az elmérés...az is jó vicc, sokszor jártam így. De nevetni fogtok: valaki DIREKT méri el. Pl egyszer nézegettem egy nacit, amiben nem volt méret címke. Kérdeztem, leírta a méretét. megírtam, hogy oké akkor az xs-es lehet és nekem kicsi. Megfigyelt termékek között volt, így küldte az üzit a rendszer, hogy licitálnak rá. Nem is figyeltem melyik árura írta, így megnéztem, és láss csodát, az én üzim törölve, más is kérdezett, neki megírta, hogy S/M-es...hát biztos meglepődött aki végül hazavitte :S
Az állapotban szoktam még csalódni, ennek ellenére negát nem adtam még.
Olyan is volt, hogy én az ajánlott postáért fizettem, erre feladja sima elsőbbségivel, ugyan megkaptam, de a postás figyelmeztetett, hogy tuti elkeveredik, ha nem vagyok épp itthon mikor jön. Erre a kérdésemre azt írja az eladó (akinek ez a 120. eladása kb), hogy "nem tudtam mi a különbség" persze, neki így 200 Ft-ja marad eladásonként....:SSSS
Meg hogy "uniszex" valami. Pl vettem egy órát, ami olyan batár vastag lett a kezemre, hogy röhejes :) a méret leírásnál vastagságot nem írt, pozitívat adtam, mert végülis én nem kérdeztem rá, de a név szerint UNISZEX, vagyis minimum egy női kézre azért rátehette volna :)
A bosszúnegatívot is szeretem. Egyszer eladtam 3 db pólót 1 ft-ért, személyes átvételt szeretett volna a vevő, megbeszéltük mikor és hol, cseszett eljönni. Hívtam, nem vette fel. A féléves babámmal másztam el a megbeszélt helyre szakadó hóesésben, biztos a vevőnek nem volt kedve hóban jönni. De mire is való az e-mail, telefon...legközelebbre azt írtam, jöjjön el a lakásomra, mert mégegszer nem szeretnék pórul járni (nem indokolta miért nem jelent meg), erre megsértődött, hogy ne szabjak neki ilyen feltételeket, mert nem megy el senki lakására, nem bízik senkiben. Bevágtam a negatívot, ő meg visszanegázott, mondván nem is kérdeztem miért nem jött el a megbeszélt helyre, utána meg "teljesíthetetlen feltételeket" szabtam meg....anyád. és ez csomag ingyen pólóért...
Szóval ilyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!