Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkatársaim ki akarnak...

Munkatársaim ki akarnak fúrni. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van egy pár kolléganőm,akik mindent megtennének,hogy kirugjon a főnök.

Követek el hibákat a munkahelyen,mint mindenki, de ők a pici hibákat is felnagyítják,és tuti olyan hangosan elmondják,hogy a főnök fülébe is eljusson.

És tudom,hogy ezt rosszindulattal teszik.

Van valakinek vmi ötlete?

2011. dec. 6. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt a jelenséget Mobbingnak hivják!

Olvass róla a neten, egyébként meg te is csináld uyganezt velük, közben meg nézz egy oylan helyet ahol normális emberek dolgoznak, vagy ha itt akarsz maradni, akkor tegyél drasztikusabb lépéseket amiket senki sem láthat.

2011. dec. 6. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja meg még egy trükk!

KÉRDEZZ TőLÜK..

2011. dec. 6. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Kiváncsi vagyok, mikor születik meg az a bizonyos mobbingtörvény, nameg hogy hogyan fogják alkalmazni :D

2011. dec. 6. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz, az az, hogy elkezdesz más helyet keresni. Még ha most le is állítod őket, attól még nem fognak megszeretni téged és újra fogják kezdeni. Aztán megint újra. És megint..
2011. dec. 6. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:

De mit kérdezzek tőlük?

Nem akarok(és nem is tudnék)lesüllyedni a szintjükre,h ugyanazt csináljam mint ők.

Soha nem szerettem az árulkodást.

Az a baj,h a főnök fiatal,és befolyásolható.

2011. dec. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!