Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az utobbi időben (1 hete) úgy...

Az utobbi időben (1 hete) úgy érzem a fejemben mint ha össze akarnák esni, vagy is hogy mondjam olyan érzésem van fejben (vagy agyban) hogy most azzonal összeesek. Nem vagyok napon ( gép elött ülök és dolgozok), nem stresszelem magam. Vmi bajom van?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Tippek: alacsony vérnyomás, kevés folyadék, meleg, esetleg nap, nem megfelelő táplálkozás, nem elég alvás
2009. júl. 22. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
ha gép előtt ülsz, és nagyon megterheled a szemeid, akkor az kihathat a fejedre is.
2009. júl. 22. 14:08
 3/3 A kérdező kommentje:
hát mivel MNK-s vagyok igen sokat ülök gép elött, mivel vmiböl meg kell élnem. Napi 2-3,5L vizet iszom, alvás kb 6-8 óra. a vérnyomás???? hát azt nem tudom. De köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!