Egy filmben azt hallottam, hogy aki nem alszik eleget az akár hallucinálhat is. Ehhez mennyi alvást kell kihagyni? (2 éjszaka ébrenlét elég? ) Mik a veszélyei? (Remélem csak annyi, hogy összeesek és alszok egy nagyot. )
Oké, köszi. Amúgy volt már hogy nem aludtam 2 éjszakát csak sajna reggel 7 kor bealudtam. Dög unalom volt az egész. Most egy barátommal tervezünk egy sokáig fennmaradok "bulit". Ha ketten vagyunk akkor már nem unatkozunk!
Kérlek még írjatok véleményeket/tapasztalatokat (ha van)
Igen, nagyon hosszú ébrenlét során előfordulhat, hogy hallucinálsz. Habár velem nem fordult elő, hogy durván hallucináltam volna, csak ilyenek, hogy mondjuk a szemem sarkából láttam valamit, de aztán kiderült, hogy nincs is ott semmi - ilyen még ébren is előfordulhat az emberrel, de ha több, mint 40 órája nem aludtál, akkor az ilyenek kellemetlenül gyakoriak lehetnek.
Ezen a weboldalon találhatsz érdekes információkat a nemalvás hatásairól:
Pár nap múlva a pszichiátrián kötsz ki. Ott majd alszol eleget beinjekciózva.
Olyan leszel 3 nap alvás nélkül mint egy zsák sz*r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!