Álláspályázat - 2 kérdés, segítség? Mit jelent ez az alábbi két dolog?
Pályázati feltételek:
- ....
- vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása
A pályázatnak tartalmaznia kell:
- ....
- a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a
pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul.
Ez lenne életem első állása, amire pályázok, de nem értem, hogy mit jelent ez a két mondat. Mit kell csinálnom? Valaki elmagyarázná? Előre is köszönöm.
A vagyonnyilatkozat tételi eljárás kb. azt jelenti, hogy nyilatkoznod kell az ingatlan, nagyértékű ingó vagyonodról és a bankbetétek összegéről.
Az egész eljárást arra találták ki, hogy ne tudj egyszerűen kenőpénzt elfogadni.
A feltett kérdésből arra következtetek, hogy nem sok fogalmad van arról, hogy hogyan működnek ezek a dolgok. ( Bocs ! )
A második egy egyszerű adatkezelés nyilatkozat. Hasolót írsz alá a bankban, biztosítóban stb. A személyes adatokat védő törvény miatt van rá szükség.
Az első pont az akkor aktuális, ha már felvettek, akkor meghatározott szintű vagyonnyilatkozatot kell tenned.
A második része viszont a pályázati anyag része. Ugyanis kell egy olyan nyilatkozat, aminek kb. ez a tartalma:
"Alulírott Gipsz Jakab nyilatkozom, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adataim pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárulok.
Kelt Gézfalván, 2009. május 10-én.
Aláírás"
Köszönöm a válaszokat! Igen, nem sok fogalmam volt róla.(életem első munkája lenne)
A másodikra én is ezt gondoltam, de inkább megkérdeztem.
Szóval a vagyonnyilatkozathoz van egy formanyomtatvány, az APEH oldalán találtam, de ezek szerint ez csak akkor kell megcsinálni, ha már esetleg felvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!