Hogy uszhatom meg a gyerektartást? Ugy hogy sose tudják behajtani? Ugy tudom az állam is csak fél évig előlegezi meg
nem fizetek adót. irtam már hogy a pénzem apám nevén forgatom tovább. Amugy nem dicsekedem a diplomámmal. Szociális munkás szakra jártam de csak azért hogy legyen diplomám. lightos szak. És innen tudom, hogy a hajléktalanoknak nem kötelező bejelentkeznie egy szállóra sem, sem ott lakniuk. Egy tartózkodási hely van megadva a személyiben ami egy bizonyos város/kerület ahol bemondás alapján általában "vannak"
Amugy volt egy fazon mikor gyakszin voltam aki valami rokonánál lakott nem volt semmije csak a rokkantnyugdija de ingyen kapta a gyógyszert stb mert hivatalosan hajléktalan 120 ezres nyugdijjal.
"de csak a végzettségemnek megfelelő közmunkát olyan meg ugysincs"
Ez nem igaz. Köteles vagy elvállalni bármilyen közmunkát, ha állambácsi felé tartozol, mert gyerektartásra kötelezett leszel és az állam megelőlegezi helyetted. És kapaszkodj meg ilyen esetben a teljes 28500 ft közmunkabért is letilthatják és küldhetik az anyának, amíg a megelőlegezett hónapokat ki nem fizetted, utána pedig minimum 10 ezer ft-ot fognak még abból is tiltani. A házakat mindegy, hogy örökölted, akkor is a vagyonod, és ha csak utána ajándékozod el, mint megszületett a gyermeked, akkor visszamenőleg is megsemmisíthetik az ajándékozási szerződést és kénysze rértékesíthetik az ingatlant. Ha meg megvan az ingatlan, amit kiadsz, akkor a bérleti díj miatt a NAV rád szállhat, és azt utaltathatják az anyának, plussz mellette téged is megbírságolnak, ha nem jelentetted be az albérlőket, és a NAV jogosult elárvereztetni bármilyen kis összegű tartozásnál is a vagyonodat és akkor oda kapcsolódik be végrehajtási jogként a gyerektartás elmaradása is. Hidd el, láttam már sok ilyen esetett itt, ahol lakom. Tehát jobban jársz, ha a minimális 10 ezer ft-ot legalább fogod fizetni, ha kell szülői segítséggel és ebben állapodsz meg az anyával addig is, míg nincs rendes fizud, hogy a fizud 20%-át vonják 10 ezer helyett.29N
nem fogok fizetni olyan nőnek aki átvert. hétfön megyek az ügyvédhez csak gondoltam addig is tippeket kérek
Az elajándékozás az biztos az már meg van beszélve az ingatlanokra. a gyerek amugy meg nem született meg és ki tudja lehet nem is az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!